Hamarosan induló képzéseink

LIFE COACH KÉPZÉS BUDAPESTEN
(2019. Okt.12.,13.,19.,26.,27.; Nov. 09.,16.,23.,30.; Dec. 07.,
2020. Jan. 11.,18.,25.,26. )

Amennyiben a Budapesten induló 130+20 órás képzésünk részletei érdekelnek, kérlek jelezd ezt felénk az űrlap kitöltésével

A 130 órás képzés részvételi díja: 340.000.- Ft/fő (Áfa: 0%, TAM) kedvezményes ár: 310.000.- Ft/fő

LIFE COACH KÉPZÉS SZEGEDEN

(2019. november 09.-10.-23.-24; december 07.-08.; 2020. január 18.-19.; február 01.-02.-15.-16.-29.; március 01.)

Amennyiben a Szegeden induló 130+20 órás képzésünk érdekel, kérlek jelezd ezt felénk az űrlap kitöltésével

A 130 órás képzés részvételi díja: 340.000.- Ft/fő (Áfa: 0%, TAM) kedvezményes ár: 310.000.- Ft/fő

LIFE COACH KÉPZÉS személyes konzultáció

Szeretnél többet megtudni az intézményről, a képzésről, a trénerekről és a tematikáról? Egyeztess időpontot velünk egy személyes konzultációra a Vista Verde irodájában, ahol már most felteheted a számodra fontos kérdéseket!

Fásult nyugalommal töltöd a mindennapjaidat, miközben azon gondolkodsz, hogy mi az, amivel izgalmasabbá tehetnéd a munkádat? Több éve dolgozol ugyanabban a pozícióban, rengeteg tapasztalattal a hátad mögött úgy érzed, hogy valahogy eddig nem találtad meg a helyed? A hónapok és az évek telnek nap-nap után és egyre kevésbé motivál a munkaköröd. Ha olyan karrierváltáson gondolkodsz, amivel nem kell sutba vágni azt a rengeteg tudást, amit az évek során összegyűjtöttél, akkor megnyugtatlak, jó helyen kapizsgálsz!

A Life Coach az élet (elsősorban magánélet) minden területén felmerülő problémák megoldásában segíthet. Az ügyfelek általában akkor fordulnak Life Coach-hoz, ha úgy érzik, hogy a munkahelyükön nem becsülik meg őket eléggé, nem élvezik a munkájukat, nem találnak benne kihívást, motivációt. De akkor is, ha a családi vagy szerelmi életükben jutottak holtpontra. A Life coaching segít megoldani a munkahely és a magánélet egyensúlyának kérdését is, ami azért nagyon lényeges, mert sokaknak éppen az akadályozza a boldogságát, hogy nem találják az optimális egyensúlyt ebben a kérdésben.

 A Life Coach tehát a coaching folyamat kezdetén segít az ügyfelének, hogy pontosítsa céljait, és ismerje fel a célja elérését gátló nehézségeket. Miután tisztában vannak a problémával, a coach segít, hogy az ügyfele rájöjjön, mit kell tennie a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnia ahhoz, hogy egyenesebben lépkedhessen a célja fele. Ezt megerősítik az ezután következő visszajelzések a coachtól, amelyek segítik az ügyfelet a kijelölt térben mozogni, és a céljáért küzdeni.

Mert nem csak tudást, hanem egy új szemléletet kaphatsz!

 • Profi trénerektől tanulhatsz, akik nem csak az alapokat adják át
 • Kis csoportos képzésünkben mindenkire tudunk figyelni
 • Az elmélet és gyakorlat mellett mentor programban is részt veszel
 • Intenzív a tanfolyam: 6 hét, 13 nap, 130 óra

A képzés során az önismereti fejlődés áll a fókuszban úgy, hogy a hallgatók élettapasztalatát hívjuk segítségül. Fontosnak tartjuk, hogy a jövőbeli coachok tisztában legyenek a saját elakadásaikkal, ismerjék a személyiségjegyeiket, motivációikat, döntéseik okát – hiszen ezekkel, az önmagukról kapott információkkal tudnak majd dolgozni a Coach ülések során, és válnak hitelessé a kliensek előtt.

Célunk továbbá, hogy segítsük és támogassuk a nálunk végzett coach hallgatókat saját vállalkozásuk beindításában, az én márka építésében, hogy megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő célcsoportot, sikeresen tudják használni az online és offline marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak, kitartásuknak köszönhetően felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé.

Saját tapasztalatok és élmények során tanulják meg a hallgatók a coaching eszközöket, különböző megközelítéseket és elméleteket.

Nagy öröm számunkra, hogy a képzés végén a hallgatók ugrásszerű önismereti fejlődésről számolnak be, amely egyfajta tudatosságot visz az életükbe. És ennek a tudásnak a birtokában kezdenek neki a fejlesztő ülések tartásának.

A képzés végére:

 • Gyakorlati tapasztalatot szerzel különböző coaching eszközök használatában és alkalmazásában
 • Képes leszel önállóan levezetni egy coaching ülést, hatékonyan fogod tudni kezelni a leggyakoribb- az ülések során felmerülő problémákat-.
 • Segítséget nyújtunk a saját, coach szemléletmódod kialakításában és továbbfejlesztésében.

Képzés idő:

 • A képzéseink többnyire szombati napokon zajlanak, így munka mellett is elvégezhetőek.
 • Általában reggel 9.00-18.00-ig tart egy tréning nap.
 • Ugyanakkor figyelembe vesszük, hogy a legtöbb hallgatónk munka és család mellett végzi a képzésünket, így lehetőség van pótlásra, ha esetleg nem tud részt venni a tanuló valamelyik képzés-napunkon.

Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 130+20 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott, EMCC pecséttel ellátott, és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, EMCC egyéni minősítések megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, a Vista Verde Oktatási Központ közreműködésével.

Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze, összesen 150 órában:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés
 • Megismerkedsz a Coaching elméleteivel, modelljeivel, típusaival és határterületeivel – ezeket biztonsággal fogod tudni alkalmazni a munkád során
 • Képben leszel a következő fogalmakkal, és alkalmazni is fogod tudni őket: kérdezéstechnika, értő figyelem, motivációelmélet, aktív hallgatás, visszajelzés-adás.
 • Pszichológiai ismereteket szerzel, amelyeket a gyakorlatban is fogsz tudni alkalmazni: Én-kép, motiváció, személyiségtipológia, személyiségkarakterek, testbeszéd, érzelmi intelligencia
 • Mélyebb ismereteket szerzel az Időgazdálkodás-prioritási sorrend kialakításában (pl: munka-magánélet egyensúlya)
 • Átfogó képet kapsz a Stessz-és Konfliktuskezelési módszerekből
 • Megismerkedsz a pszichológiai szerződéskötés folyamatával

A coaching alapokon túl (pl. önismeret, önreflexió, saját motivációs rendszer feltérképezése, asszertív kommunikáció, hatásos kérdezéstechnika, értő figyelem elsajátítása) a Life coaching képzésünk során megszerzett készségek alkalmassá teszik a résztvevőket, hogy az elsajátított coaching technikákat magabiztosan alkalmazzák a gyakorlatban is. A résztvevők a képzés során nagyszámú szimulált esetgyakorlat keretében ismerkedhetnek meg a life coaching folyamatával, hátterével, illetve a különböző alkalmazási területeivel.

A program során külön modulban oktatjuk a coach vállalkozás elindításához, az “én-márka”(self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

EMMCEMCC – (European Mentoring and Coaching Council) – Minőségbiztosítás a coachingban!

Az EMCC (Európai Mentoring és Coaching Szervezet) 25 éve meghatározó értékformáló szereplője a nemzetközi coach, mentoring és szupervízori szakmáknak. A szervezet ma közel 5.000 tagot számlál világszerte, globálisan elfogadott akkreditációs rendszere van, és Európát átfogó szakmai kutatásokat vezet. Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 30 országban van jelen.

Az EMCC hivatalos nemzetközi honlapja: emccouncil.org

 EMCC Magyarország

Az „EMCC Magyarország Egyesület” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet magyarországi egyesülete. Az Egyesület célja, hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását, meghatározó szerepet betölteni a minőségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsővezetőinek fejlesztésében és tevékenységével hozzájárulni a társadalom minél több tagjának jó-létéhez.

Az Egyesület támogatja a coaching mentoring ismertté válását, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és módszertani fejlesztést. Célja a megegyezésen alapuló professzionális és etikai sztenderdek kialakítása, alkalmazása és elterjesztése. Célja továbbá teret adni a professzionális coaching és mentoring munka elterjedésének; támogatni a coachok szakmai fejlődését, az EMCC akkreditációs elvárások szerinti elköteleződését. Az EMCC kutatásaival választ kíván adni a szakmai és piaci igények mentén folytatott coaching és mentoring munka kihívásaira és népszerűsíteni kívánja annak hatékonyságát.

Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket, miket is fogad be pontosan?

 • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
 • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
 • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

EMCC Magyarország weboldala: emcchu.org

A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja.A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját.

Hogyan épül fel a EQA minősített coach képzés?

Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze, A képzés összesen 150 órában történik:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés

Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

 • akik hivatásos, államilag elismert tanúsítvánnyal rendelkező coachokká szeretnének válni;
 • akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni;
 • akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók, rekreátorok.
 • akik ösztönösen „coach-olnak”, akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni;
 • akik coachok, és szeretnének új módszerekkel és eszközökkel gazdagodva, tudásukat felfrissítve még jobbakká válni;
 • akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

KÉPZÉSEINKEN OKTATÓ TRÉNEREK

Veres Paula

„Veres Paula vagyok, akkreditált coach. Több, mint 6000 óra coaching ülés gyakorlatom van business, corporate, life témákban. 15 éves pénzügyi szektorban megélt tapasztalattal rendelkezem: multinacionális, és kkv környezetben vezetőként főleg az értékesítésben, projekt munkákban, szervezetfejlesztésben vettem részt. Sokat coacholok, és sokat coacholtatom magam. 7 éve foglalkozom szervezetek és vezetők fejlesztésével, specialitásom a vezetői coaching, a kompetenciák fejlesztése, mérhetően. Egyéni és team munkákban kísérem a hozzám fordulókat. Az elmúlt években közel 200 vezető tisztelt meg a bizalmával coaching folyamataink során. Tevékenykedem belső, és külső coachként, tapasztalatot szerezve ezzel szervezeti, és projekt coachingban, és vezető fejlesztésben egyaránt. Hitvallásom, hogy az egyén fejlődése pozitívan hat az üzleti eredményekre, és fenntartható szokások alakulhatnak ki a coaching folyamat során. Mindenkiben ott a tapasztalat, a tehetség, és a kiaknázatlan lehetőség: coachként ezt segítem mozgásba hozni.”

Hevesi Mónika

A multinacionális cégek világából érkezve, 17 éve dolgozom a kommunikáció különböző területein. Ez idő alatt mind vezetőként, mind oktatóként, trénerként, az utóbbi időben pedig coach-ként is kipróbálhattam magam.

 

Egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz eladástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

 

A multinacionális környezetben a fluktuáció és a felgyorsult piaci környezet folyamatos változása miatt mindig is központi téma volt a változásmenedzsment, így jó néhány sikeres együttműködés részese voltam a felsővezetők és a munkavállalók közötti kommunikációban az évek során. Hiszek abban, hogy az X és Y generációk között is lehet hatékony az együttműködés és a kommunikáció, vezetői tréningeken ez is gyakori téma.

Kedvenc témáim között szerepel az önismeret erősítése és a személyiségtipológia. Célom, hogy az általam tartott tréningeken a résztvevőket egy vidám, élményekkel teli tanulás folyamatában kísérjem, amelyben felfedezhetik önmagukat, megtalálhatják erősségeiket és saját, valamint vezetőként csapatuk motivációját, melynek hatására sikeresebbek lehetnek mind a munkájukban, mind pedig a magánéletükben egyaránt.

 

Vander Meer Gabriella

„Fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, ami révén ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat. Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning), valamint a tanítás, de szívesebben fogalmazok úgy, hogy a tudás átadása. Vice versa is szárnyakat ad, ha látom, hogy sikeresen adok át olyan tudást, ami ezáltal mások hasznára is válik. Ebben nyújtanak kiváló segítséget a különböző coaching eszközök, tesztek. A képzés során számos alkalom nyílik gyakorlásra, például rádöbbenhetsz mire képes  a helyes kérdezéstechnika, belülről láthatod és értheted meg, hogy hogyan épül fel a coaching folyamat.   Sokakat az önfejlesztés hoz el a képzésünkre, mások anyagilag is szeretnének profitálni abból a szenvedélyükből, hogy másokat segítenek. Gabriella az ICF kompetenciák nagymestere, ennek mentén adja árt rengeteg tapasztalatát tudását. a coaching szerződés ismerete, a coach eszköztár helyes alkalmazása, és a coach, mint vállalkozó téma is rengeteget ad a végzősöknek a sikeres induláshoz.”

Kis-Tamás Lóránd

„Pszichológusként embereket, szervezetfejlesztőként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban. Több mint 10 éve dolgozom egyéni és csoportos konzultációs módszerekkel, életvezetési és munkapszichológiai témakörökben. Bár az időm nagy részében gyakorlati munkát végzek, fejlesztői megközelítésemben a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak számomra. Így a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését kutatóként is feladatomnak tartom. Szervezetfejlesztőként főleg szervezeti diagnosztikával (mérés, visszajelzés, akciótervezés), szervezeti filozófia kialakításával (jövőkép, küldetés, értékrend), változásmenedzsmenttel, krízis feldolgozással foglalkoztam, míg executive és life coachként a legtöbbször a vezetői önismeret, reziliencia, stresszkezelés és kiégés-megelőzés, a változások menedzselése,  munka-magánélet egyensúly, mindfulness (tudatos jelenlét a mindennapokban és a munkában) témákkal szembesültem munkám során.

Kedvenc tréning témáim között szerepel az asszertív kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés, idő- és feladatgazdálkodás (személyes hatékonyság), motiváló és csapatépítő vezető, reziliencia, együttműködés-fejlesztés, mindfulness, fejlődés-orientált gondolkodás, csoport moderációs és prezentációs technikák és készségek. Megbízott egyetemi oktatóként a Budapest Műszaki Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén, a Metropolitan University-n, Budapesti Gazdasági Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen tartott előadásokat Szervezetpszichológia Szervezeti kommunikáció, Projektmenedzsment, Szervezetfejlesztés, Szociálpszichológia, Tréning módszertan, Coaching (gyakorlat), Munkapszichológia témákban. Szabadidős tevékenységeimben is a változás és a fejlődés lehetőségeit keresem, legyen az harcművészet, sport vagy tánc.”

 

Kovács Zoltán

A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a képzések, szervezetfejlesztések tréningek iránt érdeklődőkkel. Több szervezetben volt alkalmam tapasztalatot szerezni fejlesztőként multinacionális és kisvállalati környezetben is, alkalmazottként és tulajdonosként is. Több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ebből az elmúlt 10 évben a soft skill típusú fejlődésemre fektettem hangsúlyt.

Segítő szakemberként, az elmúlt időszakban, a következő területeken szereztem tapasztalatot: Pénzügy, Könyvelés, Értékesítés, Kontrolling, fejvadászat, ipari, kereskedelmi, olajipari, felsővezetői, tulajdonosi, alkalmazotti, és HR területen dolgoztam klienseimmel.

Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével erősítheti meg a részvételi szándékát. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges, melynek másolati példányát a jelentkezéshez csatolni kell (elektronikus formátum esetén JPG, vagy PDF). Képzésünk nyílt csoportos képzés, mely a minimum létszám megléte esetén indul. A részvételi szándékokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, maximum 15 főig tudunk csak jelentkezéseket fogadni.

Life Coach képzésünk időpontjai és helyszíne:

Képzés időpontjai: 

1. nap + 2. nap – 2019.06.22., szombat – 2019.06.23., vasárnap
3. nap + 4. nap – 2019.06.29., szombat – 2019.06.30., vasárnap

5. nap + 6. nap – 2019.07.06., szombat – 2019.07.07., vasárnap
7. nap + 8. nap – 2019.07.13., szombat, 2019.07.14., vasárnap
9. nap + 10. nap – 2019.07.20., szombat – 2019.07.21., vasárnap
11. nap + 12. nap – 2019.07.27., szombat – 2019.07.28., vasárnap
13. nap – 2019.08.03., szombat 

A képzés minden alkalommal 9-18 óráig tart.

 
A képzés helyszíne: Budapest, Vista Verde Oktatási Központ, 1085 Budapest József krt. 37-39.  4. em. 28. (51-es kapucsengő).
 
A képzés dátumában és az előadók személyében történő változtatás jogát fenntartjuk.

 

Hiányzásra van lehetőség, ebben az esetben minden szakmai anyagot átadunk majd elektronikusan is. A szakmai tartalmat azonban minden esetben szükséges pótolni valamely hétköznapon, a hallgató számára alkalmas időpontban. 

 

A képzés dátumában és az előadók személyében történő változtatás jogát fenntartjuk.

Hiányzásra van lehetőség, ebben az esetben minden szakmai anyagot átadunk majd elektronikusan is. A szakmai tartalmat azonban minden esetben szükséges pótolni valamely hétköznapon, a hallgató számára alkalmas időpontban. 


 

A képzés díja: 340.000 Ft/fő (áfamentes)

Részletfizetésre van lehetőség

ONLINE JELENTKEZÉS

Választott helyszín
BudapestSzeged

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

AKTUÁLIS

Agilis projektmenedzsment

Rengeteg statisztika bizonyítja, hogy az agilis módszertan képes megnövelni egyes vállalatok teljesítményét akár 40-50%-al. De vajon ez hogyan lehetséges? Az agilitás fő húzóereje az innováció,

Bővebben »

Nyári könyvajánló

“Az olvasással tudást halmozunk fel az agyunkban, de sajátunkká az csak a gondolkodás révén válik.”John Locke A hat gondolkodó kalap – Edward de Bono “Edward de Bono

Bővebben »

A munkahelyi kiégés jelei

          A legtöbb munkavállalóval előfordul, hogy néha napján fáradt, nincs kedve dolgozni, akár unja, amit csinál, na de mi van abban az esetben, ha minden

Bővebben »