CashFlow csapatépítő játék

CashFlow csapatépítő játék

CashFlow csapatépítő játék

Pénzügyek játszi könnyedséggel! Fejleszd pénzügyi intelligenciádat CashFlow játékunkon!

A CashFlow játékot Robert Kiyosaki fejlesztette ki, mintegy 20 évvel ezelőtt. Célja az volt, hogy a játékosok szert tegyenek az alapvetően fontos pénzügyi intelligenciára.

Ez a szórakoztató, oktató társasjáték szinte észrevétlenül megtanítja azokat az ismereteket, melyek az eredményes pénzügyekhez, a pénz sikeres áramoltatásához szükségesek.

Kipróbálhatod magad olyan helyzetekben, amelyekkel a mindennapokban is találkozhatsz: hogyan kell a bevételeket és a kiadásokat kezelni, mi szükséges a sikeres üzletvitelhez, miért fontos a csapatmunka, miként működnek a sikeres befektetések.

A játék során szimulált élethelyzeteket végigjátszva tét nélkül próbálhatod ki döntéseid hatását. A Cashflow játékot minden esetben moderátor vezeti. A bevezető alkalmon egy rövid ismertető után azonnal nekifogunk a táblajátéknak, és megismerkedünk a pénzügyi intelligencia alapköveivel.

Játszunk a bevételekkel, kiadásokkal, befektetésekkel és közben sok-sok bennünk lévő kérdésre kapjuk meg a választ.

A játék kiválóan alkalmas csapatépítésre – a játék során megismerhetjük, milyen stratégiákkal működünk mint egyén, és mint a csapat tagja. A játék során több olyan alkalom adódik, amikor támogathatjuk, segíthetjük egymást, illetve rájövünk, hogy összefogással messzebb érhetünk el. Akár cégeknek, akár non-profit szervezeteknek meleg szívvel ajánljuk!

CashFlow játék alkalmaink:

Cash Flow játék

Kérd egyedi, csoportodra szabott árajánlatunkat.

Ha már részt vettél a Vista Verde Oktatási Központ bármelyik korábbi képzésén, a fenti árból 20% kedvezményt biztosítunk Neked!

Hasznos információk a CashFlow játékról:

Miért bevezetőként említjük ezt az alkalmat?

Ez az alkalom megismertet a Cashflow alapjaival, és elindítja Benned a változást. A bevezető alkalom után azok számára, akik szeretnének mélyebb ismeretekre szert tenni, regisztrálhatnak, a sikeres pénzügyekhez szükséges (vállalkozói) szemléletmódot megtanító 3 alkalmas játéksorozatunkra, melynek specifikusabb témái:

  1. bőségszemlélet, célkitűzés
  2. vállalkozásszemlélet, sikeres gondolkodásmód
  3. együttműködés és együtt teremtés

Milyen hosszú a CashFlow játék?

Tudjuk, hogy mindenki elfoglalt, ezért pontosan kezdünk, és kb. 3 óra időtartammal számolj.

 

Hány éves kortól várunk résztvevőket?

12 év felett bárkinek ajánlott.

Cash Flow játék

Kérd egyedi, csoportodra szabott árajánlatunkat!

 

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69, e-mail: info@vistaverde.hu

Nincs hozzászólás

Nem kommentelhető.