Párkapcsolati tréning

A párkapcsolati tréningek lényege nem csak abban áll, hogy a jelen helyzetben sikerüljön jó döntést hozni, örömtelivé tenni a kapcsolatot vagy párt találni, hanem olyan készséget szerezni, ami bármely helyzetben velünk, bennünk van. A tréning olyan szemléletmódot ad, amely által a problémák megoldandó helyzetekké válnak, a megoldásukhoz pedig mindenki megtalálhatja a saját KULCSát.

A párkapcsolati tréning módszer nagy előnye, hogy nem csak beszélünk arról, hogyan lehetne jól csinálni, hanem be is gyakoroljuk védett, biztonságos légkörben a jó megoldásokat. A tréning folyamán az új, eredményes gyakorlat felülírja a korábbi megrögzött hibás működést

 

A tréningekhez személyes igények szerint egyéni vagy páros coaching megbeszélés is kapcsolódhat.
(Ez a meghirdetett párkapcsolati tréning folyamatba nem tartozik bele, de hatását mélyíti.)

 

A párkapcsolati tréning olyan pároknak szól, akik együtt javítanák meg kapcsolatukat. A résztvevők közös kommunikációs alapokat, begyakorlott konfliktuskezelési megoldásokat, a mindennapokban alkalmazható technikákat kapnak kapcsolatuk minőségének javításához.

A párok személyes rálátást nyernek kapcsolatuk működéséről és az eddig ki nem használt lehetőségeikről. A csoportokban résztvevő párok saját gyakorlatukon és a többiek példáján keresztül, élő szituációkban ismerhetik meg közös életük részleteit és gyakorolhatják be a sikeres megoldásokat.

  • Miért nem működik a kapcsolat tökéletesen?
  • Hogyan javítható?
  • Hogyan oldhatóak fel a félreértések?
  • Hogyan érthetjük meg egymást?
  • Hogyan kerülhetjük el a felesleges problémák generálását?
  • Hogyan oldhatjuk meg együtt a problémákat?
  • Hogyan érvényesíthetőek a jogos igények?
  • Hogyan lehet harmóniában és örömben élni egymás mellett?

Ez csak egy pár kérdés ami minden pár életében felmerül, és amire a szakértő segítségével fájdalom nélkül találjuk meg a választ.

 

A program trénere:

Orbán Nóra – Párkapcsolati Szakértő, Coach, Mediátor, Tréner

 

PÁRKAPCSOLATI TRÉNING

Igényét jelezze az Érdeklődöm gombra kattintva.

 

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69, e-mail: info@vistaverde.hu

 

Nincs hozzászólás

Nem kommentelhető.