Városi Camino

VÁROSI CAMINO
önismereti nap Budapest csodaszép pontjain

Találja meg a belső erejét,
hogy fel tudja építeni a valódi életét,
meg tudja valósítani a saját álmait!

Mátrai Vanda coach – tréner. A személyes coaching tevékenységen kívül Vanda különleges önismereti tréningeket is tart, amelyek közül egyik kedvencünket, a Városi Camino-t ajánljuk most a figyelmébe.

Ez a rendhagyó tréning Budapest 5 különleges pontján visz végig a nap során, ahol minden állomás az önfejlődési út 1-1 szakaszát szimbolizálja.

 

MI TÖRTÉNIK A VÁROSI CAMINON? MI LESZ A HATÁS?

A tréning során megtanulunk kívül maradni a stresszes helyzeteken, és az energia nálunk marad ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldásainkat a különféle helyzetekben!

Egy olyan új nézőpont felvételét tanuljuk meg, aminek segítségével kívül tudunk maradni a játszmákon, negatív, lehúzó helyzeteken, és ebben a nyugodt, harmonikus állapotban könnyebben tudunk saját megoldásainkra rálátni.

A munka és a magánélet során gyakran kerülünk kapcsolatba emberekkel, és különböző – nem várt – helyzetekkel. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha nem billenünk ki az egyensúlyunkból, bármilyen hatás is ér minket kívülről. Ha képesek vagyunk a külső nyomás ellenére is nyugodtak maradni, akkor megláthatjuk a helyzet megoldását.

Ellenben ha valamitől idegessé válunk, elszomorodunk, feldühít valami, netán kétségbeesünk, vagy csak szimplán feszít valami – nem tudjuk magunkból kihozni a legjobbat, nem fog átmenni a legeslegjobb szándék sem. Egyszerűen azért, mert nem leszünk abban az állapotban, hogy megtehessük.

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tréning – fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogunk hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzünk, átéljük az érzéseinket, és ez fog előrébb vinni bennünket.

Képessé válunk arra, hogy abba az állapotba kerüljünk, amiben meg tudjuk valósítani az álmainkat, elérni a belső nyugalmunkat! Tudni, hogy mi a jó nekünk, és képesnek lenni azt elérni – ez nagy dolog…  A legtöbben nem tudják, mit akarnak, és merre tartanak..
Hivatásban és a magánéletben is használható

Itt megtanuljuk ezt kezelni és közömbösíteni egy egészen különleges módon – nálunk marad az energia, az erő ahhoz, hogy a problémán felülemelkedve, megtaláljuk a megoldásokat! Ez a módszer, vagy inkább új nézőpont, nem csak a munkában, hanem a magánéletben is használható: a párkapcsolatban, a családban, a hétköznapokban megélt problémák megoldására.

Miben különbözik a Városi Camino a többi tréningtől, amin eddig részt vettem?

  • 70%-ban a szabadban töltik a résztvevők az időt.
  • Nem (csak) az előadó által tanulnak, hanem saját maguktól, persze némi segítséggel.
  • Itt megtudja, hogyan tud befelé figyelni, és a valódi érzéseire támaszkodni.
  • Megismeri a főváros 5 csodálatos helyszínét olyan szemmel, ahogy eddig még soha nem nézett rájuk… ez a rendhagyó tréning ugyanis Budapest 5 különleges pontján viszi végig a résztvevőket a nap során, ahol minden állomás a fejlődési út 1-1 szakaszával függ össze, azt szimbolizálja igen erősen…!

VÁROSI CAMINO IDŐPONTOK 2016-BAN

Érdeklődés esetén indítjuk!

A tréning 9-től 18 óráig tart.

VÁROSI CAMINO RÉSZVÉTELI DÍJ

Listaár: 16.900 Ft  / fő

 

TÁRS-KEDVEZMÉNY!

Ha ketten jöttök, a második részvételi díj 14.900 Ft-re csökken! Ezt jelezd a jelentkezéskor!

MÁTRAI VANDA

önismereti tréner, life coach, író

A 2010 őszén megjelent Álomkatalógus című önfejlesztő regényével, és a különleges önismereti tréningjeivel abban segít másokat, hogy felszámolhassák gátjaikat, függetleníteni tudják magukat a környezet lehúzó hatásaitól, és képesek legyenek saját életüket elkezdeni, és kiteljesíteni. Hogy ne a régi, gyerekkorban beléivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsák az embereket, hanem szabadon tudják meghozni döntéseiket.

A tréningeken a cél, hogy a résztvevők felismerjék: nem függenek a külső körülményektől, képesek kezelni és elengedni negatív érzéseiket, és ezáltal náluk marad az energia, hogy életfeladatukat végezzék, céljaikat megvalósítsák, életüket örömben éljék.

Coachként, személyes beszélgetésekkel, egyénileg is segíti azokat, akik hatékony megoldásokat keresnek életük egy bizonyos szakaszában, jól megfogalmazható célok elérése érdekében, vagy épp azért, mert céltalannak érzik az életüket. Tapasztalataival segíti a hozzá fordulókat, hogy életüket kibontva, megtalálják önmagukban a teljességet.

Ezen kívül sok közösségi programot szervez, mint pozitív gondolatok osztása cetliken, kóruskommandó a bkv-n, vagy a Free Hugs alkalmak, amikor a komfortzónából kilépve és ezáltal fejlődve kapcsolódhatnak a résztvevők másokkal, és egyben megoszthatják jó szándékukat, szeretetüket más emberekkel…

Találkozhattak Vandával többek között a Nők Lapja Pszichében, a Duna TV-ben, a Wellness magazinban, a Nők Lapja Évszakokban ahol interjúk készültek vele, a Pozitív gondolkodás és a Camino önismereti magazinban olvashatták a cikkjeit, hallgathatták az Érd Fm-en, és a Bézs rádió internetes rádió egyik műsorát (Kapcsolódás) is ő vezeti hétfőnként.

Városi Camino 1 napos önismereti program

2016. október 1. szombat