Kompetenciamérés

FELNŐTTKÉPZÉST KIEGÉSZÍTŐ TEVÉKENYSÉGRŐL SZÓLÓ TÁJÁKOZTATÓ

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A kompetenciamérés célja:

kompetenciamérés, minden rendbenAnnak felmérése, hogy a képzés iránt érdeklődő igényei egybe esnek-e a Vista Verde által biztosított képzések célrendszerével. A tanácsadási tevékenység feladata a képzéssel kapcsolatos személyes döntéshez szükséges, elsődlegesen a képzési kínálattal kapcsolatos információk átadása.

Ennek keretében az érdeklődő képzési szükségleteinek függvényében átfogó tájékoztatást kap a Vista Verde által nyújtott különböző képzésekről és az ezekhez szükséges kompetenciákról, a képzési lehetőségekről és a képzés megkezdéséhez szükséges előképzettségről, egyéb bemeneti feltételekről, továbbá a képzések során elsajátítható ismeretekről.

Tehát a képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás alapvetően a Vista Verde saját szolgáltatásainak várható eredményeit, annak a jelentkező/érdeklődő által realizálható hasznát ismerteti.

A szolgáltatás az érdeklődő számára pontosan meghatározza azokat a képzési irányokat, illetve konkrét képzési formákat vagy képzési programokat, amelyek elvégzése elősegítheti az érdeklődő karriercéljainak megvalósítását.

A kompetencimérés igénybevételének módja:

Az Intézmény ügyfélszolgálatán személyesen.

Akiknek ajánljuk:

A szolgáltatás igénybe vételét azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, még nem tudják, pontosan mit kaphatnak a Vista Verde által nyújtott képzésektől, vagy bizonytalanok a képzésekkel kapcsolatos elhelyezkedési lehetőségeket, karrierfejlesztési irányokat tekintve. A szolgáltatás igénybevétele továbbá azoknak is ajánlott, akik átfogó tájékoztatást szeretnének kapni a Vista Verde képzési kínálatáról, vagy az egyes képzések programjairól.

A kompetenciamérés igénybevételének díja:

Térítési díj: 20.000 Ft + áfa/szolgáltatás/fő

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69, e-mail: zkovacs@vistaverde.hu