MEGHÍVÓ – Vista Verde Klubalkalom, 2016. 09. 29. csütörtök

MEGHÍVÓ – Vista Verde Klubalkalom, 2016. 09. 29. csütörtök

Szeretettel várunk minden végzett coachot (akkor is, ha másik intézményben szerezte oklevelét), ha szívesen részt venne egy olyan klubalkalmon, ahol megoszthatja tapasztalait kollégáival.

 

Ezt az alkalmat vezeti: MÁTRAI VANDA, önismereti tréner, life coach, író, előadó

Vanda a 2010 őszén megjelent Álomkatalógus című önfejlesztő regényével, és a különleges önismereti tréningjeivel abban segít másokat, hogy felszámolhassák gátjaikat, függetleníteni tudják magukat a környezet lehúzó hatásaitól, és képesek legyenek saját életüket elkezdeni, és kiteljesíteni. Hogy ne a régi, gyerekkorban beléivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsák az embereket, hanem szabadon tudják meghozni döntéseiket.

A tréningeken a cél, hogy a résztvevők felismerjék: nem függenek a külső körülményektől, képesek kezelni és elengedni negatív érzéseiket, és ezáltal náluk marad az energia, hogy életfeladatukat végezzék, céljaikat megvalósítsák, életüket örömben éljék.

Coachként, személyes beszélgetésekkel, egyénileg is segíti azokat, akik hatékony megoldásokat keresnek életük egy bizonyos szakaszában, jól megfogalmazható célok elérése érdekében, vagy épp azért, mert céltalannak érzik az életüket. Tapasztalataival segíti a hozzá fordulókat, hogy életüket kibontva, megtalálják önmagukban a teljességet.

Ezen kívül sok közösségi programot szervez, mint például a Mosolykommandó nevű közösséget létrehozva pozitív gondolatok osztása cédulákon, kóruskommandó a bkv-n, vagy a Free Hugs alkalmak, amikor a komfortzónából kilépve és ezáltal fejlődve kapcsolódhatnak a résztvevők másokkal, és egyben megoszthatják jó szándékukat, szeretetüket más emberekkel.

Végigjárta az El Camino zarándokutat Spanyolországban, és a Szent Jakab zarándokutat itthon – az elmélyülés és önismeret nagyszerű lehetőségének tartja ezeket.

Mottója: FELFEDEZNI, ALKOTNI

Témánk ezen a napon: Vanda elmeséli saját tapasztalásait, élményeit, melyeket az El Camino úton szerzett. Végzett és gyakorló coachként bemutatja egyik kedvenc coaching eszközét. Ismét lesz lehetőség arra, hogy csakúgy, mint az előző alkalommal, egy coaching esetet átbeszéljenek a jelenlévők – ha valaki saját esetet hozna be, akkor kérjük, hogy jelezze előre elérhetőségeinken.

 

Időpont: 2016. szeptember 29. csütörtök, 17:00-20:00

 

Helyszín: Vista Verde oktatási központ terme, Budapest, József krt. 37-39. IV. emelet (51-es csengő)

 

Részvételi díj: nincs, de 2000 vagy 5000 Ft-al lehet hozzájárulni a klub esthez.

A befolyt összeg felét a Szemem Fénye Alapítványnak utaljuk át, ahol a súlyos betegségben szenvedő gyermekeknek,

az őket nevelő családoknak adnak lelki támaszt és szakellátást.

 

FIGYELEM! A részvétel regisztrációhoz kötött!

 

Vista Verde klubalkalom coachoknak

Időpont: 2016. szeptember 29, csütörtök, 17:00-20:00