Nyílt alkalom Life Coaching

Érdekel a Life Coaching? Szeretnél másokat segíteni, támogatni coachként?

2 órás nyílt alkalmunkon bármilyen kötelezettség nélkül bepillanthatsz engedélyzett, tanúsítványt adó Life Coach képzésünkbe.

Life coaching helyszínVálaszt kaphatsz arra, valójában mi is a coaching, milyen eszközökkel és kérdezéstechnikával dolgozik egy coach, miközben hasonló érdeklődésű, nyitott résztvevőkkel találkozhatsz.

Megtudhatod, miért érdemes a Vista Verde immáron 5. éve sikeres Life Coaching képzését választani.

.

A részvétel ingyenes, mindösszesen regisztráció szükséges hozzá.

 

Következő Life Coaching nyílt nap Budapesten

2017. Szeptember 9., szombat 14:00 – 16:30

Helyszín: Párbeszéd Háza 1085 Budapest Horánszky utca 20.

.

Tanúsítványt adó 120 órás képzési programunk során többek között önismerettel, érzelmi intelligenciával, testbeszéddel, konfliktuskezeléssel, a coaching alapját képező kérdezéstechnikával, motivációval, stresszkezeléssel és a sikeres coaching vállalkozás beindításához szükséges ismeretekkel foglalkozunk.

Az ingyenes nyílt programunkon résztvevők  5%-os ajándék kupont  kapnak, mely az aktuális képzésünkre történő  jelentkezéskor a részvételi díjhoz használható fel!

Early bird kedvezménnyel élőknek augusztus 15-ig a képzés árából 10%-os engedményt biztosítunk.

Ismerd meg Life Coach trénereinket

Besnyi Erika vandermeer-1

Besnyi Erika ACC

Life, Business és Management Coach,

Action Learning
Facilitátor,
tréner

van der Mer Gabriella PCC

Life, Business és Teamcoach,

Tréner Facilitátor, oktató

Mogyoróssy Szabolcs

Business coach,

Action Learning Facilitátor,
tréner

 

Tudtad?

Mialatt ezt az oldalt olvasod, épp 60 kisbaba születik az USÁ-ban … 244 Kínában … és 351 Indiában. Ők már úgy jönnek világra, hogy evidensen használják majd a tabletet és okostelefont, pici ujjaikkal megpróbálják majd felnagyítani a mesekönyv képeit – hiszen megszokták az érintőképernyőt.

Valószínűleg kb. 30%-kal kevesebb metakommunikációs jelet fognak tudni dekódolni, mert egyre kevesebb emberi interakcióban lesz részük. Hiszen már ma is naponta 6 milliárd smst váltunk, posztolunk, lájkolunk – hogy figyeljenek ránk.

Minden technikai kütyü ellenére még mindig a legkelendőbb árucikk a FIGYELEM.

És az is marad.

Még mindig nagyon vágyunk arra, hogy valaki csak ránk figyeljen. Meghallgasson, amikor beszélünk. Értő figyelemmel, nem pedig türelmetlenül arra várva, hogy ő is elmondhassa a maga mondókáját. Talán Te is megtapasztaltad, hogy a Te válladon sírják ki magukat a barátaid – mert empatikusan meghallgatod őket. Lehet, hogy ott van Benned a Coaching-faktor?

A technikai fejlődéssel párhuzamosan egyre nő az igény a coaching és coach-ok iránt, vagyis ránk, akik őszinte figyelemmel fordulunk a kliensünk felé, kérdésekkel segítjük, hogy feltárja a valódi dilemmáját (Magyarországon – ugye Te sem csodálkozol – a vezető dilemma az önbizalomhiány, ami kihat a párkapcsolatra, karrierre és a gyerekekkel való viszonyra), meghatározza a célját, hogy mit szeretne elérni, felsorolja az összes alternatívát, ami csak eszébe jut, és végül meghozza a döntést, amivel elérheti a SAJÁT megoldását.

Hiszünk abban, hogyha csak két ember között meggyógyítjuk a kommunikációt, annak olyan többszöröző hatása van, mint újabb és újabb ismerősöket találni a fészbúkon. Hiszünk a minőségi tudásátadásban, abban, hogy sosem elég a coach-okból!

Magyarországon még mindig 53%-os a keresleti arány, úgyhogy – bár azt érezheted, hogy már mindenki coach, akivel csak találkozol – még mindig nem vagyunk elegen. Mi 3 év alatt több, mint 100, tanúsítvánnyal rendelkező coach-ot képeztünk ki 12 tanfolyam során.

És még mindig van hely a piacon.

Ezek a helyek Rád is várhatnak.

Következő Life Coaching nyílt nap Budapesten

2017. Szeptember 9., szombat 10:00 – 12:30

Helyszín: Párbeszéd Háza 1085 Budapest Horánszky utca 20.

.

Life Coaching képzésünk a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint állami szakképzési és felnőttképzési szerv által is engedélyezett képzés (E-000378/2014/D001).

 

 

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69, e-mail: info@vistaverde.hu