Nyílt alkalom mediáció

Személyes konzultációt tartunk mediáció képzésünkről, mely 60 órás, gyakorlatorientált, engedélyeztetett program.

Intézmény nyilvántartásba vételi száma: E-000378/2014. Mediáció képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D002 (akkreditált program)

A Vista Verde Oktatási Központ küldetése részeként gondol minden képzésére, ezért örömünkre szolgál, hogy számos intézményben is öregbíthettük hírnevünket. Képezhettük  többek között a Veszprém Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat, az Országos Bírósági Hivatal, a Pápai Önkormányzat, a Pápai és az Ajkai Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat,  az Ajkai Járási Hivatal Járási Gyámhivatala, és a Pest Megyei Békéltető Testület munkatársait.

Célkitűzésünk a mediáció alapos megismertetése, mely a visszajelzések szerint képzéseinken meg is valósul. Elsődlegesnek tartjuk, hogy hallgatóink  megszerezzék  az elméleti és gyakorlati tudást mediációs esetek önálló levezetéséhez. Az elmúlt években összegyűjtött tapasztalataink ezeket garantálják résztvevőink számára.

Érdemes megismerni képzésünk részleteit és időpontot kérni a személyes tájékoztatásra!

 

Konzultációs alkalom időpontja:

Előzetes egyeztetés után délutáni időpontokban 16-18 óra között

 

Időpontot igényelek személyes konzultációra

Engedélyezett mediáció képzés témában

 

 

Jöjjön el mert:

  • Átveheti az 5% kedvezményre jogosító ajándékkuponunkat!
  • Testközelből ismerheti meg az oktató stílusát, a tematikát és a fizikai környezetet.
  • Megismerkedhet azokkal az érdeklődőkkel, akikkel egy képzésre fog járni.
  • Megtapasztalhatja a képzés légkörét anélkül, hogy elköteleződne.
  • Megtudhatja, mit, hogyan és miért tanítunk hallgatóinknak.
  • Naprakész információkat kaphat a mediáció magyarországi helyzetéről.

 

Az alkalmat dr. Juhász Éva vezető trénerünk tartja, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésén szerzett elméleti ismereteket, és az elmúlt több mint 7 év során több száz mediált óra tapasztalatot szerzett. Ez teszi lehetővé, hogy tréningjein minden elméleti anyagrészre számos saját példát  tud hozni.

<span>jogász, Gyermekvédelmi Igazgatóság, Nyíregyháza</span>
" Tisztelt Leendő Hallgató! Gratulálok! Megtaláltad azt a képzést, ami úgy ad hasznos tudást, hogy mellette élvezetes időtöltést is nyújt! A Vista Verde mediátor képzése számomra „kaland volt az emberi lélek útvesztőiben”- egy fantasztikus idegenvezetővel, Kovács Piroskával. Ez úgy van, hogy az elején csak érdekel a konfliktus békés kezelésének hogyanja, és kíváncsi vagy, mert nem tudod lképzelni,  hogy hogyan  lehet ez valóban működőképes súlyos viták feloldására. A végére pedig meggyőződést nyersz arról, hogy működik. Mégpedig stabilan. Az idáig elvezető úton pedig megtanulod, hogy hallgatni miért „arany” és mit jelentenek a „varázsszavak”, mert Kovács Piroska könnyű kézzel és jó kedvvel tanítja majd meg Neked, hogy a jól megválasztott mondatoknak  igenis varázshatalma van. Jó utat tehát ehhez a fantasztikus kiránduláshoz az „Ember” pszichéjében!"
Dr Pataki Anita jogász, Gyermekvédelmi Igazgatóság, Nyíregyháza

Mediátor képzési nyílt nap: ingyenes, mindösszesen regisztráció szükséges hozzá.

 

Időpontot igényelek személyes konzultációra

Engedélyezett mediáció képzés témában

 

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69,, e-mail: info@vistaverde.hu