Pályázatok

Kiírásra kerültek a vállalati képzésekre fordítható VEKOP és GINOP pályázatok!

A Vista Verde Oktatási Központ partnerként biztosítja a pályázati folyamat lebonyolítását, és a képzések kivitelezését. Így plusz költség nem merül fel a pályázat benyújtásával kapcsolatban, viszont sikeres pályázat esetén 100%-ban térítésmentesen tartunk magas színvonalú vállalati képzéseket.

Mivel vállalati oldalról költségek nem merülnek fel, így veszteség és kockázat sem merül fel a pályázás során. Ha cégünk, és az általunk nyújtott szolgáltatások szimpatikusak vállalatuk szempontjából, a pályázati folyamat koordinálásával és kiváló szakembereink segítségével remek pályázati anyagot biztosítunk!

Ami a munkáltatót anyagilag terheli a pályázással kapcsolatban:

  •  A pályázatíró díja és sikerdíja

Az alábbi képzéseket veheti igénybe Nálunk:

Vezető képzés: http://vallalatikepzesek.hu/vezetoitreningek.html

Kommunikáció képzés: http://vistaverde.hu/courses/kommunikacio-kepzes/

Mediáció képzés: http://vistaverde.hu/courses/mediator-kepzes/

Life Coach képzés: http://vistaverde.hu/courses/life-coach-kepzes/

Business Coach képzés: http://vistaverde.hu/courses/business-coach-kepzes/

Bővebben a pályázatról

Kiírásra kerültek azok a pályázati lehetőségek, amelyekkel Budapesten, Pest megyében vagy a konvergencia régiókban, működő telephellyel rendelkező kis- és közép, illetve nagyvállalatok munkaerő fejlesztéséhez nyújtanak 100%-os támogatást. A Budapesten, Pest megyében vagy a konvergencia régióban működő kis-és középvállalatok 3-50 millió forintot, a nagyvállalatok pedig minimum10, maximum 100 millió forint közötti összegeket igényelhetnek.

Miért érdemes élni a lehetőséggel?

  • Mert a szervezetek HR stratégiájának alapvető része a belső képzések szervezése és lebonyolítása annak érdekében, hogy a piaci versenyben helyt álljanak és növelni tudják a teljesítményt és a munkavállalói elégedettséget.
  • A vállalati költségvetés keretei sokszor határt szabnak a szükséges képzéseknek, amik elengedhetetlenek a folyamatos fejlődés fenntartása érdekében.
  • További előnye a nyertes cégeknek, hogy a megvalósítás ideje során a képzésekben részt vevő munkaerő teljes bérét és járulékait, és a projektmenedzsmentet ellátó szakember díját is fedezi a pályázati összeg.

Miért jó döntés a Vista Verde Oktatási Intézményét választani, mint partnert a fejlesztésben?

  • Támogatjuk a teljes pályázati folyamatot a pályázat benyújtásától egészen a megvalósításig és a lezárásig, átvállalva az adminisztratív terheket és a pályázat benyújtásához szükséges folyamatokat.
  • Mert kiváló trénerekkel, szakemberekkel dolgozunk, akik tudásuk folyamatos fejlesztésével adják át a legfrissebb ismereteket.
  • Szolgáltatásaink széles palettán mozognak. Megoldást kínálunk olyan magas színvonalú képzésekre, mint a Vezető képzésekre, Life Coach képzésre, Business Coach képzésre, Mediátor képzésre, Kommunikáció képzésre.

 

Gyakori kérdések:

Van-e előfinanszírozás?

Igen, a megítélt támogatás 50 %-át előre biztosítja az állam a pályázó cégeknek.

 A GINOP keretén belül a budapesti telephellyel/székhellyel rendelkező cégek is pályázhatnak, vagy csak a konvergencia régiókban lehet pályázni?

Pályázhatnak a pesti székhelyű cégek is a GINOP felhívásra, ha van a konvergencia régióban is telephelyük. A megvalósítás helyszínének működő telephelynek/fiókteleptelepnek kell lennie, melynek igazolására szolgáló dokumentumok többek között:
· iparűzési adó bevallás és fizetésigazolás,
· engedélyköteles tevékenység esetén hatósági engedélyek megléte,
· közüzemi számla (önmagában a rendelkezésre állási díj vagy alapdíj megfizetése nem elegendő). Amennyiben a támogatást igénylő bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe
nem alkalmas a képzés megtartására, ennek okát szükséges bemutatni.

A tréningek megvalósításának helyszíne mennyire kötött, pl. Borsodi cég a Balatonnál tarthat-e tréninget?  

Igen, a Balaton környékén is lehet tréninget tartani, de csak amennyiben a támogatást igénylő bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe nem alkalmas a képzés megtartására. Ennek okát igazolni kell.

 Milyen hosszú a pályázatnak az átfutási ideje, megírástól a kifizetésig optimális esetben mennyi idő telik el?

A megírástól a kifizetésig legalább fél év eltelik.

 Milyen dokumentumokat kell előállítani a pályázat megvalósításának igazolásához?

A szükséges dokumentumok a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 4. melléklet 1. pontjának 3. alpontja (Projekt megvalósításhoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatás) alatt találhatóak. A rendelet 6. mellékletében szerepelnek a dokumentumok ellenőrzési szempontjai.

Milyen feladatai vannak a pályázatírónak, a képző intézménynek és a megrendelőnek?

A pályázat megírása és az ehhez szükséges információk bekérését és rendszerezését a képző intézmény vállalja. Ezután a hiánypótlást, és a támogatási okirat kiállításig elvégzendő feladatokat is ellátja az Oktatási Intézmény.

Mikor nyerhető el a támogatás?

Ha a megrendelő eléri a minimális ponthatárt.

Pályázati kiírások:

GINOP-6.1.6-17 – Munkahelyi képzések támogatása mikro, kis és középvállalatok munkavállalói számára

VEKOP-8.5.3-17 – Munkahelyi képzések támogatása mikro, kis és középvállalatok munkavállalói számára

GINOP-6.1.5-16 – Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

VEKOP-8.5.2-17 – Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

Előzetes egyeztetést követően egy személyes találkozó alkalmával tanácsadói szolgáltatásunk keretein belül segítünk a megfelelő képzés/képzések kiválasztásában, illetve a teljes folyamat megtervezésében!