Rólunk

Mottónk: A tudás életeket formál át

Tisztelt Látogató, üdvözlünk a Vista Verde  honlapján!
A Vista Verde Oktatási Központ csapata olyan, magas szintű tanulási lehetőséget biztosít, ami képessé teszi a képzéseinken résztvevőket, hogy fejlesszék tudásukat és azokat a kompetenciákat, melyek szükségesek, hogy elérjék szakmai céljukat, növeljék szervezetük eredményességét és  hatékonyan  tudják menedzselni és segítséget nyújtani környezetüknek.

Tréningeinkkel elsősorban a kommunikáció, a konfliktus- és stressz kezelés és az önismeret területén kívánunk hathatós eredményeket elérni.   Az örökérvényű ismeretekre építve kínálatunkat folyamatosan aktualizáljuk a piaci elvárásoknak megfelelően, hogy ügyfeleinket hosszútávon támogathassuk mind szakmai, mind magánéleti sikereik elérésében.

Engedélyezett mediáció, Life coaching és Business coach, illetve Tréner képzéseinkkel olyan szakmákat sajátíthatnak el az érdeklődők, amelyek napjainkban egyre népszerűbbek, mivel mindkettő az egyén gátjainak (konfliktusok, problémák, elakadások) feloldásával foglalkozik elsősorban.  A nálunk is elérhető szolgáltatások során az egyén a problémáján túljutva képessé válik figyelmét, energiáját minél inkább hivatására (karrier és magánélet egyaránt) fordítani, ezáltal emeli saját maga és a körülötte élők életminőségét.

Nyílt képzéseink és tréningjeink túlnyomó részt Budapest belvárosának szívében található irodánkban folynak, de szervezünk máshol is- főleg megyeszékhelyeken- tanfolyamokat.

Vigyél tréninget a csapatodnak!

A kihelyezett tréning alapvető feladata, hogy a szervezet üzleti céljaival összhangban legyen. Ezért a Vista Verde a társaság specifikus szükségleteinek megfelelő, személyre szabott tréningeket kínál.

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt szívesen állunk a rendelkezésére szolgáltatásainkkal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Kovács Zoltán

Tisztelettel:

Kovács Zoltán
ügyvezető