Trencsényi Judit

Trencsényi Judit

Trencsenyi Judit
  • Szerep : tréner, szervezetfejlesztő, coach, mediátor
  • Weboldal :
  • Tapasztalat : 15 év
  • Szakterület : szervezetfejlesztés, vezetőképzés, tréning
Kurzus LeckeHossz
Trénerképző tréning Trénerképző program, 2.nap 600 mins
Trénerképző tréning Trénerképző program, 1.nap 600 mins

Tanári és menedzseri diplomáim megszerzése után, ötvözve a megszerzett tudást, más oldalról közelítettem a megismert területekhez. 2001 tavaszán bekerültem egy nemzetközi fejlesztő csapatba ahol kiváló hazai és külföldi tréner, tanácsadó szakemberektől tanulhattam meg a tréneri, fejlesztői szakma alapjait. Az ott töltött tíz év során rengeteg tudást, tapasztalatot szereztem a szervezetfejlesztésben, a különböző típusú és méretű szervezeteknél végzett munkáim során.

2011-től egyéni vállalkozóként dolgozom, együttműködve több céggel, szakmai munkacsoporttal, illetve civil szervezettel. 2014-ben elvégeztem egy mediátorképzést, 2016-tól bejegyzett mediátor vagyok.

Amikor tehetem, kihasználom a tanulási helyzeteket formális és nem formális keretek között is. Nyitott vagyok, figyelek és minden tapasztalatot valamilyen módon próbálok beépíteni a munkámba. Több civil szervezetben vagyok kurátor és önkéntes. Futok és jógázom.

Az elmúlt 15 év során, a több mint 1000 tréning megtartása után elmondhatom, hogy volt alkalmam trénerként, szervezetfejlesztőként gyakorolni, fejleszteni tudásomat. Vezetőképző, trénerképző, kommunikációs, kapacitásépítő, szervezetfejlesztő, CSR, csapatépítő témákban külsős munkatársként illetve független trénerkent, fejlesztőként, coachként dolgozom, cégeknek, civil szervezeteknek, és az állami szektorban egyaránt.

Részt vettem szervezeti működési – olykor kísérleti – modellek kidolgozásában, tesztelésében, utánkövetésében. Dolgoztam képzési tematikák kidolgozásában, fejlesztésében, hatékonyság mérésben. Facilitáltam szervezetek, hálózatok stratégiai tervének kidolgozásánál, üzleti tervek, projekttervek elkészítésénél önállóan dolgozni, bár mindig is keresve és megragadva a szakmai együttműködési, és a team-munka lehetőségeit.

Néhány referencia az elmúlt 5 évből:

juditseka juditschenker juditglobe juditspar juditwwf juditsimon juditvideoton juditcommon juditmuzeum juditkoz juditdm juditboom juditkk judit hvcc