Tűri Béla

Tűri Béla

Turi Béla
  • Szerep : tréner, business és life coach, mediátor
  • Weboldal :
  • Tapasztalat : 10 év felett
  • Szakterület : felnőttképzés, szakmai tréningek, coaching
Kurzus LeckeHossz
Trénerképző tréning Trénerképző program, 8.nap 600 mins
Trénerképző tréning Trénerképző program, 7.nap 600 mins
Változásmenedzsment tréning Változáskezelés tréning, 1 nap 480 mins
Tárgyalástechnika tréning Tárgyalástechnika tréning, 1 nap 480 mins
Problémamegoldó tréning Problémamegoldás tréning, 1 nap 480 mins
Kommunikáció képzés Kommunikáció képzés, 4. nap 600 mins
Kommunikáció képzés Kommunikáció képzés, 3. nap 600 mins
Kommunikáció képzés Kommunikáció képzés, 2. nap 600 mins
Kommunikáció képzés Kommunikáció képzés, 1. nap 600 mins

Egy évtizede veszek részt felnőtt képzésben, szakmai tréningek megtartásában, (kommunikáció, értékesítés, időgazdálkodás, tárgyalástechnika, stressz- és változáskezelés, stb.), valamint kiválasztásokban, Lean-Kaizen alapú vezető fejlesztő programokban, szervezet átalakításban.

“ÉNTÉRKÉPÉSZ” life és business-COACH-ként, mediátorként egy sokkal mélyebb, személyes szinten segítek életviteli, párkapcsolati, de ugyanígy gazdasági, üzleti, döntéseidben, krízis helyzetben, vagy a változásban, a változtatásban, karrier utad alakításában.

Elképesztő energiákat pazarolunk, vagy inkább áldozunk arra, hogy megfeleljünk valaminek, valakinek, miközben egyre-másra kerülünk ellentmondásba önmagunkkal, az értékrendünkkel, a személyiségünkkel. Ez a folyamat kikezdi, koptatja önbecsülésünket, szétzilálja válogatás nélkül a munkahelyi, társas és párkapcsolatainkat.

Úgy érezzük, kényszerpályán mozgunk, amiről nincs letérés… nincs „hiszen meg kell felelnünk újra és újra, hol ennek, hol annak…”

 Én úgy gondolom, igenis van leágazás, megállás ebben a lejtmeneten. Ehhez azonban a felismerés, a „beismerés”, és az eltökéltség mellett elengedhetetlen a megismerés, egy új tudás megszerzése. Egy „más gondolkodás” elsajátítása, önmagamról, a környezetemről és annak megértése, hogy hogyan működök Én és hogyan működnek Mások…

„Annyira különbözően és mégis végtelenül egyformán.”

Referenciáimból: TNT Express Worldwide Kft., Honeywell Kft., Sanmina Magyarország Kft., MOL., Spar Magyarország Kft., Nestlé Magyarország Kft., Lipóti pékség., Lear Corporation Hungary