Vista Verde logó
Ajándékozz élményt,
ajándékozz tudást!

Lepd meg szeretteidet az ünnepek alkalmából valami maradandóval, 
valami értékessel, valami igazán testhezállóval!

A Vista Verde ajándékutalványával számos képzés, tréning és szolgáltatás közül válogathattok. Az utalvány szerencsés tulajdonosa maga döntheti el, számára mi a legszimpatikusabb a 2020-as kínálatunkból. Az utalvány egyaránt beváltható 1 vagy 2 napos tréningekre, hosszabb, szakmát adó képzésekre, vagy egyéni fejlesztésre és szolgáltatásokra.*

AZ ALÁBBI ÉRTÉKEKBEN VÁLASZTHATÓK AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

 
  • 5.000 – 50.000 Ft

A befizetés részleteiről és az utalvány átvételéről kollégánk személyesen egyeztet veled, hogy a legkényelmesebb legyen számodra a vásárlás.

MIRE VÁLTHATÓ BE AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY?
Az alábbi listákon megtalálod az ajánlatban szereplő képzéseket, tréningeket és szolgáltatásokat:

*Amennyiben az utalvány értéke kevesebb, mint a választott képzés, tréning, vagy szolgáltatás ára, a megjelölt összeg levonásra kerül a teljes árból.

TRÉNINGEK

Karácsonyi ajándékutalványok

Ízelítő tréning kínálatunkból:

Évtervező workshop 2020

 

Betarthatatlan újévi fogadalmak helyett indítsd motiváltan és szervezetten 2020-at! Ehhez számos eszközt adunk a kezedbe, melyeket hosszútávon is beépíthetsz az életedbe, pl. motivációs modelleket, célkitűző és időmenedzsment technikákat, life coaching módszereket.

Mindezeken felül az ár tartalmazza a Vista Verde saját gyártású évtervező termékét, a Zöld Út füzetet, mely a piacon egyedülálló módon a már megszokott önreflektív kérdéseken túl tartalmaz önismereti tesztet és self-coaching eszközöket, szakértők által összeállítva.

Ár: 25.000 Ft

Prezentációs és tárgyalástechnika tréning

 

Aki képes a nézeteit, meggyőződését kifejteni akár egy nagyobb csoport előtt, akár egy személyes tárgyalás keretei között, az az üzleti életben is versenyelőnyhöz jut. Olyan kérdésekre kapunk választ a tréningen, mint: hogyan kezdjünk neki a felkészülésnek? Milyen nehéz helyzetek fordulhatnak elő és ezeket hogyan kezeljük? Mik a leghatásosabb technikák a meggyőzésre?

Ár: 25.000 Ft

Szeress jól! – workshop pároknak és párkeresőknek

 

A Valentin Nap felfokozott romantikája mellett (vagy helyett) érdemes hosszú távon is foglalkozni két alapvető emberi szükségletünkkel: a szeretettel és a másokhoz való kapcsolódással. Szeretni mindenki tud, ám a szeretet kifejezésével sokan falakba ütköznek, néha a legjobb szándékkal is elkommunikálunk egymás mellett. Ismerd meg a szeretetnyelvedet, kapcsolódj a saját szeretet-típusodhoz és tanuld meg kifejezni magad az erőszakmentes kommunikáció eszközével.

Ár: 15.000 Ft

Hatékony kommunikáció és stresszkezelés tréning

 

Sok embernek nincs lehetősége az élete/pályája során elsajátítani, hogy hogyan érvényesítse az akaratát, vagy hogy hogyan oldjon meg problémákat diplomatikus keretek között. Ebben segít két napos tréningünk, ahol egyszerre helyezünk hangsúlyt a nehéz konfliktusok megelőzésére az asszertív kommunikáció eszközeivel, és a már kialakult stressz feloldására is.

Ár: 50.000 Ft

Growth mindset tréning

 

A fejlődés alapú szemléletmód, azaz growth mindset a siker alapkritériuma, de nem egyenlő siker utáni vággyal. A tréningen tükröt tartunk önmagunknak, megismerkedünk a belső motivációinkkal, a közvetlen környezetünk rejtett hatásaival, betekintünk agyunk működésébe, és gyakorlati tanácsokkal szolgálunk a változtatáshoz!

Ár: 20.000 Ft

Burn-out és reziliencia tréning

 

A burn-out (kiégés) minden szakmában jelen lehet, de van megoldás: a reziliencia növelése. Ebben fontos szerepet játszanak a pozitív érzelmek, így a pozitív pszichológia alapjait és jelentősebb eszközeit is elsajátíthatják a résztvevők, akik a tréninget követően alkalmasak lesznek arra is, hogy a megszerzett tudással segítsék beosztottjaikat, családtagjaikat, barátaikat.

Ár: 25.000 Ft

Hatékony kommunikáció és önismeret tréning

 

Két napos tréningünkön egyedülálló módon összekapcsoljuk az asszertív kommunikáció modelljét a tranzakcióanalízis én-állapotaival, illetve a DISC személyiségtipológiájával. Hogy miért? Mert a kommunikációs technikák betanulása nem mindig elég, a helyzetekhez való hozzáállásunkat befolyásolja, hogy milyen személyiségjegyeink vannak, vagy hogy milyen nevelési elveket alkalmaztak a szüleink.

Ár: 50.000 Ft

X, Y, Z, avagy generációk a ringben

 

Jelenleg a munkaerőpiacon 3 generáció dolgozik együtt. A különböző szemléletmódok és általános értékrendbeli különbségek gyakran okoznak zavart, konfliktust közöttük. Egyik generáció sem nevezhető jobbnak vagy rosszabbnak, csupán más erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek elődjeikhez képest. Ismerjük és értsük meg ezen különbségeket, hogy hatékonyabbá váljon az együttműködés!

Ár: 20.000 Ft

Nem találod az általad választott tréninget? Vedd igénybe egyéni fejlesztés formájában, amikor neked kényelmes! A részletekről érdeklődj az info@vistaverde.hu címen, vagy a +36 70 321 1869 telefonszámon!

KÉPZÉSEK

coach mediátor tréner

Mediátor képzés

 

A konfliktusok professzionális hullámtörői a mediátorok. A mediáció tulajdonképpen egy olyan speciális konfliktus-kezelési technika, amelynek segítségével vitában álló két ember, csoport, szervezet kibékülését juttatjuk előre. A 70 órás programot elvégzők a képzés végén az Igazságügyi Minisztérium által jóváhagyott, sorszámozott tanúsítványt kapnak.

Ár: 162.000 Ft

További információk >>

Life Coach képzés

 

Az elakadások feloldásának mesterei a coachok. A hallgatók saját tapasztalatok és élmények során tanulják meg a coaching eszközöket, különböző megközelítéseket és elméleteket. A 130 órás képzés elvégzése után a résztvevők EMCC pecséttel ellátott, és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak.

Ár: 340.000 Ft

További információk >>

Belső Tréner képzés

 

A 120 órás belső tréner képzésünk gyakorlatias, hiszen leginkább tapasztalati tanulással lehet elsajátítani a módszertanát. Emellett tudományos megalapozottságú technikákat adunk át, modern pszichológiai és pedagógiai megközelítésben, a jelenkori vállalati igényekre reagálva, és rengeteg önismerettel átszőve. Az engedélyezett felnőttképzési program tanúsítvány megszerzésével zárul.

Ár: 396.000 Ft

További információk >>

SZOLGÁLTATÁSOK

Karácsony

Coaching

Azoknak a vezetőknek, szakembereknek, illetve magánembereknek ajánlott, akik személyre szabottan, bizalmas légkörben szeretnének megoldást találni egy adott problémára, élethelyzetre. Például karrier elakadás, munka-magánélet egyensúly keresése, családi vagy párkapcsolati problémák esetén, kapunyitási vagy életközepi válság idején.

Ár: megbeszélés szerint, érdeklődés: +36 30 281 4856

További információk >>

Mediáció

Milyen jó is lenne, ha sikerülne a nézeteltéréseket higgadt keretek között kezelni, lehetőleg úgy, hogy mindkét fél jól járjon, ugye? Nem csak a párkapcsolatokban, családban merülnek fel nézeteltérések, hanem a munkahelyen, baráti társaságban, sportegyesületekben és még sorolhatnánk. Sok esetben a vitáknak nincs eredménye és érdemleges kimenetele, csupán a felek határolódnak el egymástól, sok esetben a per lehetősége is felmerülhet. Ilyenkor jelent nagy segítséget egy mediátor útmutatása.

Ár: megbeszélés szerint, érdeklődés: +36 30 281 4856

További információk >>

Pszichológiai konzultáció

A pszichológiai konzultáció ülései lehetőséget teremtenek a hozott probléma több nézőpontból történő megvizsgálására, mélyebb megértésére. Az ülések pszichológus bevonásával történnek és önismereti munkát tartalmaznak. A fókusz a probléma gyökereinek megértésére, a mindennapokra kifejtett hatására, majd a következő lépések kitűzésére, a járható utak megtalálására irányul.

Ár: megbeszélés szerint, érdeklődés: +36 30 281 4856