vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Coach képzés online formában

A képzés díja: 390.000 Ft + 27% Áfa (Bruttó 495.300 Ft)

Early Bird kedvezményes díj 2024. szeptember 01-ig: 340.000 Ft +27% Áfa (Bruttó 431.800 Ft)

 

130 óra, 20 tananyag egység

 Az oktatás Online, élő, Zoom felületen, türténik, keddi napokon 13:00 – 16:00 között, 2 x 1,5 óra / alkalom. Az online alkalmakon folyamatos kommunikációra lesz lehetőség.

Az online alkalmak dátumai

1.  alkalom:  2024. 09. 24., kedd

3. alkalom:  2024. 10. 01., kedd

5. alkalom:  2024. 10. 08., kedd

7.  alkalom:  2024. 10. 15., kedd

9.  alkalom:  2024. 10. 22., kedd

11. alkalom:  2024. 11. 05., kedd

13. alkalom: 2024. 11. 12., kedd

15. alkalom: 2024. 11. 19., kedd

17.  alkalom: 2024. 11. 26., kedd

19.  alkalom: 2024. 12. 03., kedd

E-tananyag, online szakmai könyvtár, Google Drive felületen – Csütörtökönként elérhető (videók, szakmai jegyzetek, tananyagok, tesztek, tanulmányok)

 

2. alkalom: 2024. 09. 26., csütörtök

4. alkalom: 2024. 10. 03., csütörtök

6. alkalom: 2024. 10. 10., csütörtök

8. alkalom: 2024. 10. 17., csütörtök

10. alkalom: 2024. 10. 24., csütörtök

12. alkalom: 2024. 11. 07., csütörtök

14. alkalom: 2024. 11. 14., csütörtök

16. alkalom: 2024. 11. 21., csütörtök

18. alkalom: 2024. 11. 28., csütörtök

20. alkalom: 2024. 12. 05., csütörtök

Life coach képzés

"Bármilyen félelmet le tudsz győzni, ha erre felkészíted a tudatodat. Emlékezz, a félelem nem létezik máshol, csakis a tudatodban!"

Dale Carnegie


Szombathelyen, a nyári képzés betelt, az őszi időpontokra lehet regisztrálni, A képzés kontakt órás, (személyes) 2022. szeptember 16-től, november 26-ig.

LIFE COACH KÉPZÉS
Szombathelyen, hétvégi
Kontakt órás (személyes)
130 óra, 13 nap

2022. szept. 16., 17., 24., okt. 1., 7., 8., 22.,
nov. 4., 5., 12., 19., 25., 26.

A képzés díja: 440.000 Ft (+ 0 % Áfa)
Early Bird kedvezmény augusztus 10-ig vehető igénybe 380.000 Ft (+ 0 % Áfa)

Tedd fel a képzéssel kapcsolatos
kérdéseidet, hiszen,
az egyetlen rossz kérdés, a fel nem tett kérdés, amennyiben többet szeretnél tudni a képzésről,

Írj nekünk az infó@vistaverde.hu e-mail címre.
Hívj minket, az alábbi számokon:
Hevesi Mónika +36 30 281 4856
Kovács Zoltán +36 70 321 1869
2022. 09. 16.

A képzés hivatalos megnevezése: Coaching folyamathoz illesztett kompetenciák fejlesztése
Képzésünk államilag elismert képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D019

Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével erősítheti meg a részvételi szándékát. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges, melynek másolati példányát a jelentkezéshez csatolni kell (elektronikus formátum esetén JPG, vagy PDF). Képzésünk nyílt csoportos képzés, mely a minimum létszám megléte esetén indul. A részvételi szándékokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, maximum 15 főig tudunk csak jelentkezéseket fogadni.

Képzés helyszíne: 

Back Office Szombathely, Lőportál u 7/a  

Az alábbi linken találod a google térképet:

Back Office, a képzés helyszíne

A képzés során tartunk egy „vízió erősítő Flow alkalmat”, külső helyszínen:

Erdőszéli Lélekfarm- Szombathely- Parkerdő, Erdőszél utca 3.

A képzés díja: 380.000 Ft/fő (áfamentes) A vizsga és az online elérhető jegyzetek díját tartalmazza.

Rugalmas finanszírozásra, részletfizetésre is van lehetőség, ennek részleteiről levélben vagy telefonon adunk információt. 

Fásult nyugalommal töltöd a mindennapjaidat, miközben azon gondolkodsz, hogy mi az, amivel izgalmasabbá tehetnéd a munkádat? Több éve dolgozol ugyanabban a pozícióban, rengeteg tapasztalattal a hátad mögött úgy érzed, hogy valahogy eddig nem találtad meg a helyed? A hónapok és az évek telnek nap-nap után és egyre kevésbé motivál a munkaköröd. Ha olyan karrierváltáson gondolkodsz, amivel nem kell sutba vágni azt a rengeteg tudást, amit az évek során összegyűjtöttél, akkor megnyugtatlak, jó helyen kapizsgálsz!

A Life Coach az élet (elsősorban magánélet) minden területén felmerülő problémák megoldásában segíthet. Az ügyfelek általában akkor fordulnak Life Coach-hoz, ha úgy érzik, hogy a munkahelyükön nem becsülik meg őket eléggé, nem élvezik a munkájukat, nem találnak benne kihívást, motivációt. De akkor is, ha a családi vagy szerelmi életükben jutottak holtpontra. A Life coaching segít megoldani a munkahely és a magánélet egyensúlyának kérdését is, ami azért nagyon lényeges, mert sokaknak éppen az akadályozza a boldogságát, hogy nem találják az optimális egyensúlyt ebben a kérdésben.

 A Life Coach tehát a coaching folyamat kezdetén segít az ügyfelének, hogy pontosítsa céljait, és ismerje fel a célja elérését gátló nehézségeket. Miután tisztában vannak a problémával, a coach segít, hogy az ügyfele rájöjjön, mit kell tennie a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnia ahhoz, hogy egyenesebben lépkedhessen a célja fele. Ezt megerősítik az ezután következő visszajelzések a coachtól, amelyek segítik az ügyfelet a kijelölt térben mozogni, és a céljáért küzdeni.

Személyes képzési napok
A képzés szombati és vasárnapi napokat érint majd, összesen 13 napot.
A személyes tréningnapok célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a coaching módszertanának elméleti és gyakorlati alapjait, továbbá, hogy szert tegyenek a coach működéshez szükséges önismeret alapjaira, valamint hogy fejlesszék azon soft kompetenciáikat, melyekre szükség lehet a coaching folyamat során akár a megfelelő coach működéshez, vagy az ügyfél elakadásainak megértéséhez. 

Képzés idő:

 • A képzéseink szombat és, vagy vasárnap zajlik, így munka mellett is elvégezhetőek.
 • Képzés kezdése reggel 9.00-16.30-ig tart.
 • Ugyanakkor figyelembe vesszük, hogy a legtöbb hallgatónk munka és család mellett végzi a képzésünket, így lehetőség van pótlásra.

Mert nem csak tudást, hanem egy új szemléletet kaphatsz!

 • Profi trénerektől tanulhatsz, akik nem csak az alapokat adják át
 • Kis csoportos képzésünkben mindenkire tudunk figyelni
 • Az elmélet és gyakorlat mellett mentor programban is részt vehetsz

A képzés során az önismereti fejlődés áll a fókuszban úgy, hogy a hallgatók élettapasztalatát hívjuk segítségül. Fontosnak tartjuk, hogy a jövőbeli coachok tisztában legyenek a saját elakadásaikkal, ismerjék a személyiségjegyeiket, motivációikat, döntéseik okát – hiszen ezekkel, az önmagukról kapott információkkal tudnak majd dolgozni a Coach ülések során, és válnak hitelessé a kliensek előtt.

Célunk továbbá, hogy segítsük és támogassuk a nálunk végzett coach hallgatókat saját vállalkozásuk beindításában, az én márka építésében, hogy megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő célcsoportot, sikeresen tudják használni az online és offline marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak, kitartásuknak köszönhetően felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé.

Saját tapasztalatok és élmények során tanulják meg a hallgatók a coaching eszközöket, különböző megközelítéseket és elméleteket.

Nagy öröm számunkra, hogy a képzés végén a hallgatók ugrásszerű önismereti fejlődésről számolnak be, amely egyfajta tudatosságot visz az életükbe. És ennek a tudásnak a birtokában kezdenek neki a fejlesztő ülések tartásának.

Life Coach szív ikon

Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

 • akik hivatásos, államilag elismert tanúsítvánnyal rendelkező coachokká szeretnének válni;
 • akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni;
 • akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók, rekreátorok.
 • akik ösztönösen „coach-olnak”, akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni;
 • akik coachok, és szeretnének új módszerekkel és eszközökkel gazdagodva, tudásukat felfrissítve még jobbakká válni;
 • akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

   

 • Megismerkedsz a Coaching elméleteivel, modelljeivel, típusaival és határterületeivel – ezeket biztonsággal fogod tudni alkalmazni a munkád során
 • Képben leszel a következő fogalmakkal, és alkalmazni is fogod tudni őket: kérdezéstechnika, értő figyelem, motivációelmélet, aktív hallgatás, visszajelzés-adás.
 • Pszichológiai ismereteket szerzel, amelyeket a gyakorlatban is fogsz tudni alkalmazni: Én-kép, motiváció, személyiségtipológia, személyiségkarakterek, testbeszéd, érzelmi intelligencia
 • Mélyebb ismereteket szerzel az Időgazdálkodás-prioritási sorrend kialakításában (pl: munka-magánélet egyensúlya)
 • Átfogó képet kapsz a Stessz-és Konfliktuskezelési módszerekből
 • Megismerkedsz a pszichológiai szerződéskötés folyamatával

A coaching alapokon túl (pl. önismeret, önreflexió, saját motivációs rendszer feltérképezése, asszertív kommunikáció, hatásos kérdezéstechnika, értő figyelem elsajátítása) a Life coaching képzésünk során megszerzett készségek alkalmassá teszik a résztvevőket, hogy az elsajátított coaching technikákat magabiztosan alkalmazzák a gyakorlatban is. A résztvevők a képzés során nagyszámú szimulált esetgyakorlat keretében ismerkedhetnek meg a life coaching folyamatával, hátterével, illetve a különböző alkalmazási területeivel.

A program során külön modulban oktatjuk a coach vállalkozás elindításához, az “én-márka” (self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

A képzés végére:

 • Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelelve állítottuk össze, így
 • Gyakorlati tapasztalatot szerzel különböző coaching eszközök használatában és alkalmazásában
 • Képes leszel önállóan levezetni egy coaching ülést, hatékonyan fogod tudni kezelni a leggyakoribb- az ülések során felmerülő problémkat-.
 • Segítséget nyújtunk aá saját, coach szemléletmódod kialakításában és továbbfejlesztésében.

Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 130 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, egyéni minősítés megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, EMCC a Vista Verde Oktatási Központ ajánlásával.

EMMCEMCC – (European Mentoring and Coaching Council) – Minőségbiztosítás a coachingban!

Az EMCC (Európai Mentoring és Coaching Szervezet) 25 éve meghatározó értékformáló szereplője a nemzetközi coach, mentoring és szupervízori szakmáknak. A szervezet ma közel 5.000 tagot számlál világszerte, globálisan elfogadott akkreditációs rendszere van, és Európát átfogó szakmai kutatásokat vezet. Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 30 országban van jelen.

Az EMCC hivatalos nemzetközi honlapja: emccouncil.org

 EMCC Magyarország

Az „EMCC Magyarország Egyesület” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet magyarországi egyesülete. Az Egyesület célja, hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását, meghatározó szerepet betölteni a minőségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsővezetőinek fejlesztésében és tevékenységével hozzájárulni a társadalom minél több tagjának jó-létéhez.

Az Egyesület támogatja a coaching mentoring ismertté válását, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és módszertani fejlesztést. Célja a megegyezésen alapuló professzionális és etikai sztenderdek kialakítása, alkalmazása és elterjesztése. Célja továbbá teret adni a professzionális coaching és mentoring munka elterjedésének; támogatni a coachok szakmai fejlődését, az EMCC akkreditációs elvárások szerinti elköteleződését. Az EMCC kutatásaival választ kíván adni a szakmai és piaci igények mentén folytatott coaching és mentoring munka kihívásaira és népszerűsíteni kívánja annak hatékonyságát.

Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket is fogad be pontosan?

 • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
 • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
 • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

EMCC Magyarország weboldala: emcchu.org

A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja. A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját.

Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze. 

KÉPZÉSEINKEN OKTATÓ TRÉNEREK

H. Mónika

A multinacionális cégek világából érkezve, 17 éve dolgozom a kommunikáció különböző területein. Ez idő alatt mind vezetőként, mind oktatóként, trénerként, az utóbbi időben pedig coach-ként is kipróbálhattam magam.

 

Egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz eladástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

 

A multinacionális környezetben a fluktuáció és a felgyorsult piaci környezet folyamatos változása miatt mindig is központi téma volt a változásmenedzsment, így jó néhány sikeres együttműködés részese voltam a felsővezetők és a munkavállalók közötti kommunikációban az évek során. Hiszek abban, hogy az X és Y generációk között is lehet hatékony az együttműködés és a kommunikáció, vezetői tréningeken ez is gyakori téma.

Kedvenc témáim között szerepel az önismeret erősítése és a személyiségtipológia. Célom, hogy az általam tartott tréningeken a résztvevőket egy vidám, élményekkel teli tanulás folyamatában kísérjem, amelyben felfedezhetik önmagukat, megtalálhatják erősségeiket és saját, valamint vezetőként csapatuk motivációját, melynek hatására sikeresebbek lehetnek mind a munkájukban, mind pedig a magánéletükben egyaránt.

 

Kovács Zoltán

A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a képzések, szervezetfejlesztések tréningek iránt érdeklődőkkel. Több szervezetben volt alkalmam tapasztalatot szerezni fejlesztőként multinacionális és kisvállalati környezetben is, alkalmazottként és tulajdonosként is. Több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ebből az elmúlt 10 évben a soft skill típusú fejlődésemre fektettem hangsúlyt.

Segítő szakemberként, az elmúlt időszakban, a következő területeken szereztem tapasztalatot: Pénzügy, Könyvelés, Értékesítés, Kontrolling, fejvadászat, ipari, kereskedelmi, olajipari, felsővezetői, tulajdonosi, alkalmazotti, és HR területen dolgoztam klienseimmel.

Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

Farkas Rita

Célom, hogy aki megtisztel a bizalmával – egy élményekkel teli utazásban vegyen részt- akár egyéni utazásra, akár csoportosra fizet be.

A szociális és a vállalkozói világ szféráiból érkeztem. Intézményvezetőként illetve a segítő szakmában eltöltött 25 éves tapasztalat alapján hoztam létre Erdőszéli Lélekfarmot, ahol izgalmas utazásokat lehet megélni az önismeret, kommunikáció, stressz kezelés, konfliktusok kezelése világában, egyéni és tréningek formájában. Az élményeket egy jurtában, a természet közelségében, állatok segítségével egy újszerű köntösbe öltöztetve lehet megtapasztalni.

Számadatok tükrében: 25 éves tapasztalat, több mint: 1500 tréning és csoportfoglalkozás, 2000 egyéni konzultáció van mögöttem.

Erősségemnek tartom, hogy motivátorként jól működöm és szeretem a kihívásokat, új utak felfedezését a szakmám által nyújtott kereteken belül.

Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

  SZAKMAI FELELŐS

  Hevesi Móni - Vista VerdeHevesi Mónika

  Vállalati kommunikáció szakértő
  +36 30 281 48 56
  monikahevesi@vistaverde.hu

  „Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is.”

  További képzések

  Mediatorkepzes 100x100 ikon

  MEDIÁTOR KÉPZÉS

  Munkavállalói elégedettségfelmérés ikon

  BELSŐ TRÉNER KÉPZÉS

  Business ikon

  BUSINESS COACH KÉPZÉS

  life coach továbbképzés

  COACH TOVÁBBKÉPZÉS

  Kiemelt

  AKTUÁLIS

  MBSR-well-being

  A mindfulness maga a tudatos jelenlét. Tudatosan jelen vagyunk abban, ami itt és most történik velünk – a testünkben és a tudatunkban. Amikor belső történéseinkre

  Bővebben »