vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Évtervező Workshop

ÉVTERVEZŐ WORKSHOP

Vajon mit tartogat számodra 2021?
December 31-én éjfélt üt az óra, és minden megváltozik?
Vagy változatlanul 2020 nehézségeivel kell megküzdened, mintha mi sem történt volna?

Lehet, hogy a vírushelyzeten nem tudsz változtatni, de mi a Vista Verdénél mégis hiszünk abban, hogy mindenki a saját sorsának kovácsa.
Vedd kezedbe az irányítást!

ÖNISMERET | MEGOLDÁSORIENTÁCIÓ | CÉLÁLLÍTÁS

ELVÁRÁSOK 2021-EL SZEMBEN:

Amikor a 2021-es évről beszélünk, úgy vettük észre, hogy két táborra oszthatók az emberek. Van, aki lelkesen reméli, hogy most, hogy lezárult a „szörnyű 2020-as év, amiről ezentúl jobb, ha nem is beszélünk”, varázsütésre minden megváltozik majd. 2021 tele lesz változásokkal, lehetőségekkel, és legfőképpen minden újra a régi lesz, vagy legalábbis közelít majd ahhoz.  

A másik tábor ennél borúlátóbb, s úgy gondolja, hogy a naptári év végének igazság szerint nincs jelentősége a folytatást tekintve, hiszen nem változik meg semmi egyik napról a másikra, s ugyanolyan kihívásokkal teli év vár ránk, mint tavaly.

 

Mi a Vista Verdénél úgy látjuk, hogy mindkét tábornak igaza van. Valóban objektíven szemlélve nem sok minden változik majd meg 2020.12.31. és 2021.01.01. között, s mégis rengetegen várják a változást, s készülnek már most az újévi fogadalmaikkal.

A mi szakértői csapatunk is tele van reménnyel, energiával és tenni akarással. Ennek oka, hogy hiedelmeinknek és általános szemléletmódunknak igenis valóságformáló ereje van, ugyanis mindenki egy szubjektív valóságot észlel a saját szemüvegén keresztül. Bár a szituatív tényezőkre nem feltétlenül van ráhatásunk, azon mindig változtathatunk, hogy hogyan tekintsünk a körülöttünk zajló eseményekre.

Ezen az elven alapszik Évtervező workshopunk módszertana, ahol azon fogunk aktívan dolgozni, hogy minden résztvevő a lehető legtöbbet hozhassa ki a következő évéből. 

 

AZ ÉVTERVEZŐ WORKSHOPUNK NEKED VALÓ, HA

ÉVTERVEZŐ WORKSHOPUNK FŐ TÉMÁI

KARRIER

CSALÁD

SZOCIÁLIS ÉLET

ÖNMEGVALÓSÍTÁS

ÉVTERVEZŐ WORKSHOPUNK FELÉPÍTÉSE

ÉVTERVEZÉS

Sokan esküsznek rá, hogy egy megfelelően részletezett, és célzott terv a siker záloga. Workshopunkon személyreszabott támogatást nyújtunk ennek elkészítéséhez.

2021.01.26. kedd 16:30 – 20:00 (2 x 1,5 óra + szünet)
Online
(A Zoom linket a jelentkezést követően küldjük el)

Bruttó 4.500 Ft

CSOPORT COACHING

Számos kutatás és vállalati statisztika bizonyítja a csoportos gondolkodás erejét. A team coaching abban támogatja a résztvevőket, hogy kibontakoztassák közös erőforrásaikat.

2021.01.28. csütörtök 15:45 – 19:00 (2 x 1,5 óra + szünet)
Vista Verde Oktatási Központ
(1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.)

Bruttó 4.500 Ft

A JELENTKEZÉS MENETE

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Válaszolunk felmerülő kérdéseidre

Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

Szakértői Team

A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 

Kiemelkedő ügyfélélmény

Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban, és jó kezekben érzik magukat. 

Rendszerszemlélet

Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a kihívásainkra az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán egy területre fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre, valamint ellát az évtervező workshoppal kapcsolatos bővebb információkkal.

JELENTKEZÉS AZ ÉVTERVEZŐ WORKSHOPRA

    Egyetértek az adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal. (Ide kattintva olvashatod el.)