A PÁLYAORINTÁCIÓS TANÁCSADÁSRÓL

Mi a szolgáltatás célja?

Mi legyek, ha nagy leszek?

A pályaválasztás van, akinek egyszerűbben, és van, akinek nehezebben megy. Van, hogy adott, szinte magától érthetődő, de előfordul, hogy évek morzsolódnak el olyan egyetemeken, munkahelyeken, amik nem adnak teret a személyiség és a készségek kibontakozásának.

Pályát, és ezzel együtt egy életen át tartó hivatást választani nagy felelősség, amit vállalnunk kell, különben egy nem önerőből választott pálya mellett nehezebben fog menni az elköteleződés. Azonban jó hír, hogy a pályaválasztásban ma már tudunk segíteni, felmérve a készségeket, adottságokat, tudást, a személyiséget és az alapvető érdeklődést.

Remek eszközök és módszerek segítenek abban, hogy valóban jól differenciálható módon egy igazán „testhez álló” irányvonalat tudjunk bemutatni a résztvevőknek. A személyes beszélgetések során adódik a lehetőség, hogy az alapvető értékek és életstílus felmérésével még pontosabban be tudjuk határolni a megfelelő területeket.

  • Azoknak a fiataloknak, akik még pályaválasztás előtt állnak és szeretnének alapos, meggondolt és valóban hozzájuk passzoló hivatást választani.

VAGY:

  • Azoknak, akik megrekedtek, és szeretnék újra tervezni meglévő tudásuk, érdeklődésük, adottságaik, kompetenciájuk és készségeik tükrében a következő éveket.

A felmérést és tényfeltárást követően az alternatívák sorba rendezését, és a személyes döntés meghozatalának folyamatát támogatjuk coaching eszközökkel. Az időgazdálkodás, a motiváció és a célkitűzés elméleteinek elsajátítása segíti a szolgáltatást igénybe vevőket abban, hogy a későbbiekben tudatosan tervezzék jövendőbeli pályafutásukat.

Helyszín: 

  • Vista Verde Oktatási Központ iroda: 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
  • Vagy igény szerint egy előre megbeszélt, kihelyezett helyszínen

Időpont

  • Kérjük kísérje figyelemmel nyílt, csoportos tréningjeinket.
  • Vállalati csoportos tréning esetén egyéni időpontot tudunk adni.
  • Lehetőség van egyéni konzultációra is, ez esetben is keresse irodánkat időpont egyeztetés céljából!

 

Térítési díj: 25.000 Ft + áfa/szolgáltatás/fő

JELENTKEZÉS

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

AKTUÁLIS

Frusztráció a home office során

Az otthoni munkavégzés mind a vezetők, mind a beosztottak számára rengeteg olyan plusz kihívást hozott magával, melyek korábban nem voltak jelen életükben. Jelen cikkben összegyűjtöttük

Bővebben »