vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Karrier tanácsadás

KARRIER TANÁCSADÁS

Pályát, és ezzel együtt egy életen át tartó hivatást választani nagy felelősség. Épp ezért érdemes megfontolt, jól átgondolt döntést hozni, s azt megfelelő időközönként felülbírálni. Életünknek bizonyos szakaszaira jellemző, hogy kétkedve tekintünk pályaválasztásunk irányába, nem tudván, hogy jó irányba haladunk-e.
Szerencsére a karrier coaching technikájával döntéseink felülvizsgálata, s felmerülő kérdéseink megválaszolása már nem jelent akadályt.


SZEMÉLYISÉG ALAPÚ | COACHING MÓDSZERTAN | LEGÚJABB TRENDEK

A karrier tanácsadás Neked való, amennyiben:

Karrier Tanácsadás csomagjaink

Próba - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha a hosszú távú elköteleződés előtt kipróbálnád szolgáltatásunkat, valamint a coaching módszertan hatását.

1 x 60 perc karrier tanácsadás 

25.000 Ft + Áfa / 60 perc

Útmutató - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha már van valamilyen elképzelésed a kihívásod megoldásáról, s szeretnél magad mellé egy támogatót, aki végigkísér az úton, és hasznos tanácsokkal lát el.

3 x 60 perc karrier tanácsadás 

22.500 Ft + Áfa / 60 perc

* Részletfizetési lehetőség

Útmutató Extra - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha még nincs konkrét elképzelésed az előtted álló kihívás megoldására, s szeretnél minél szélesebb perspektívát
megismerni.

5 x 60 perc karrier tanácsadás 

20.000 Ft + Áfa/ 60 perc

* Részletfizetési lehetőség

* A Karrier Tanácsadás megtartható személyes és online formában is

A megrendelés menete

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Válaszolunk felmerülő kérdéseidre

Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

Szakértői Team

A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 
Szervezetfejlesztőként belelátunk számos szervezet életébe, s így mindig naprakész információk állnak rendelkezésünkre a különböző HR folyamatok terén, mint például a kiválasztás vagy az onboarding.

Széleskörű eszköztár

Felkészítő trénereink szakirányú egyetetmi végzettségükön túl egytől egyig coachok és trénerek, mely felhalmozott tudás támogatja őket abban, hogy sokoldalú, és minél személyreszabottabb támogatást nyújthassanak ügyfeleinknek. 
Eszköztárunk személyreszabott használatát a különböző személyiségtipológiák ismerete támogatja, ami alapján kellő mértékű önismeretet, kompetenciafejlesztést és módszertani tudást adunk át ügyfeleinknek. 

Rendszerszemlélet

Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a karrierünk kihívásaira az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán a munka világára fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

Kiemelkedő ügyfélélmény

Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban és jó kezekben érzik magukat. 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre, valamint ellát a karrier tanácsadással kapcsolatos bővebb információkkal.

KARRIER TANÁCSADÁS MEGRENDELÉSE

    Egyetértek az adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal. (Ide kattintva olvashatod el.)