A COACH TOVÁBBKÉPZÉSRŐL

Egy napos továbbképzésünket kifejezettem már végzett Coachoknak, Coach hallgatóknak, a szakma szerelmeseinek, a fejlődni vágyóknak ajánljuk, azoknak, akik kíváncsiak a legújabb coaching eszközökre és frissíteni szeretnék a tudásukat.

Természetesen akkor is szeretettel várunk, ha még nem kezdtél el coach-olni, de úgy érzed, jólesne megint hasonló gondolkodású, lelkes és nyitott emberekkel tölteni a napot, vidáman, sok nevetéssel, gyakorlással, pörgősen, ahogy szoktuk.

És annak is örülünk, ha már javában coach-olsz és hozol kérdéseket, esettanulmányokat, megbeszélnivalókat! Ami a legfontosabb a számunkra, a nyitottság.

  • A már meglévő coach tudásodat még jobban elmélyítheted azonnal használható technikákkal, sok-sok gyakorlattal, visszajelzéssel!
  • Megismerheted a legújabb, legfrissebb coach eszközöket, melyekkel színesítheted meglévő tudásodat. Speciális téma: az évet lezáró és új évet kezdő üléseket támogató eszközök. (Célkitűzés, tervezés, leltározás, döntéshozatal, kártya használat)
  • Lehetőséget biztosítunk a számodra, hogy saját dilemmát, esetet behozhass a képzésre és azt Action Learning/Team coaching formájában átbeszélhessük.
  • Elakadások a napi munkában: csoportos esetfeldolgozás.
  • Biztonságos, titoktartó közegben gyakorolhatsz, kérhetsz és kaphatsz visszajelzést, hogy még jobb legyél abban, amit csinálsz.

KI A COACH TOVÁBBKÉPZÉS TRÉNERE?

Veres Paula

Business, Corporate Coach (LTC), vezetőfejlesztő, mentor, tréner

„Veres Paula vagyok, akkreditált coach. Több, mint 6000 óra coaching ülés gyakorlatom van business, corporate, life témákban. 15 éves pénzügyi szektorban megélt tapasztalattal rendelkezem: multinacionális, és kkv környezetben vezetőként főleg az értékesítésben, projekt munkákban, szervezetfejlesztésben vettem részt. Sokat coacholok, és sokat coacholtatom magam. 7 éve foglalkozom szervezetek és vezetők fejlesztésével, specialitásom a vezetői coaching, a kompetenciák fejlesztése, mérhetően. Egyéni és team munkákban kísérem a hozzám fordulókat. Az elmúlt években közel 200 vezető tisztelt meg a bizalmával coaching folyamataink során. Tevékenykedem belső, és külső coachként, tapasztalatot szerezve ezzel szervezeti, és projekt coachingban, és vezető fejlesztésben egyaránt. Hitvallásom, hogy az egyén fejlődése pozitívan hat az üzleti eredményekre, és fenntartható szokások alakulhatnak ki a coaching folyamat során. Mindenkiben ott a tapasztalat, a tehetség, és a kiaknázatlan lehetőség: coachként ezt segítem mozgásba hozni.”

Időpont: A programok általában egy naposak, kb. 9:00-17:30-ig tartanak.
A csoportos programok kezdési időpontja a jelentkezések számától függ. Minimum létszám (7 fő) esetén indulnak, a kurzusok általában szombati napokon kerülnek megtartásra.

Budapesti helyszín: Vista Verde Oktatási Központ, 1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em, 51-es kapucsengő. A helyszín a résztvevők számának függvényében változhat!

Legutóbbi ár: 25.000 Ft (Áfamentes)

A Vista Verde-nél végzett Coachoknak: 20.000 Ft (Áfamentes)

ÍRJ NEKÜNK!

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

AKTUÁLIS

Agilis projektmenedzsment

Rengeteg statisztika bizonyítja, hogy az agilis módszertan képes megnövelni egyes vállalatok teljesítményét akár 40-50%-al. De vajon ez hogyan lehetséges? Az agilitás fő húzóereje az innováció,

Bővebben »

Nyári könyvajánló

“Az olvasással tudást halmozunk fel az agyunkban, de sajátunkká az csak a gondolkodás révén válik.”John Locke A hat gondolkodó kalap – Edward de Bono “Edward de Bono

Bővebben »

A munkahelyi kiégés jelei

          A legtöbb munkavállalóval előfordul, hogy néha napján fáradt, nincs kedve dolgozni, akár unja, amit csinál, na de mi van abban az esetben, ha minden

Bővebben »