Vista Verde fekvő logó

A Points Of You® mint coach eszköz

Pellicano Judit Pellicano Judit

Life&Business Coach
Points of You®Expert Tréner

A coaching „első látásra szerelem” lett az életemben. Az Életvezetési (life) coachingban a magánéleti elakadások – önismereti, párkapcsolati, karrier, újrakezdési – témákban támogatom ügyfeleimet. Kedvenc területem az önismereti fejlesztés, mely alapjaiban határozza meg viselkedésünket, sikerességünket.

Hiszem, hogy a személyiség folyamatos fejlesztése elengedhetetlen az élet bármely szakaszában a továbblépéshez.

Az üzleti élet szereplőit támogatom – egyénileg és csoportosan – az eredményeik növelésében, az ehhez szükséges változások elindításában. Több évtizedes vezetői és vállalkozói tapasztalatom a Szálloda és vendéglátóiparban és az Ingatlanszektorban támogatja a vezetőkkel és csapatban dolgozókkal való sikeres együttműködésem

Points of YouPoints Of You® Akadémia egyetlen magyar Expert Trénereként  ICF akkreditált szakmai továbbképzéseket – Hello Points – Felfedező alapképzés (1 nap) és Creative PracticeGyakornok szakmai képzést (2 nap) tartok a Vista Verdében is. A képzések EMCC akkreditációja folyamatban van.

Points Of You® által létrehozott fotóterápiás eszközök – The Coaching Game, Punctum, Faces – lehetőséget adnak arra, hogy, egyedi módon, vicces formában vizsgáld meg önmagad és mások elakadásainak valódi okát. A prémium kategóriájú eszközökkel élményszerű, kreatív játékot játszol, közben váratlan, mégis pontos felismerésekkel leszel gazdagabb. Önismeret és módszertan egyben!  🙂

A Points Of You® prémium eszközei az új nézőpontok keresésében segítenek. Az új szemléletmód felfedezése azért nélkülözhetetlen, mert általa gyarapodik a tudásod, komplexebbé válik a gondolkodásod, nő a kreativitásod és az önbizalmad.

 Működési elve:

A Points Of You® prémium kártyái minden más eddig ismert eszköztől különböznek. A coaching kártyák működési elve a színuszgörbéhez hasonlítható. A képek és a szavak együtt arra ösztönzik a jobb és a bal agyféltekét, hogy egyszerre lendüljenek működésbe, ezáltal egy harmonikus rezgőmozgást hozzanak létre az agyban. Ennek eredményeként az addiaktól eltérő módon kezdjük el szemlélni a világot.

Egy időben aktiválódik az agy intuitív és racionális része, ideiglenesen kikapcsolva a megszokott védekező mechanizmusokat.

Ez a szándékos „zavarkeltés” ad egy kis haladékot az előre eltervezett ötleteid megvalósításához, megengedve elmédnek, hogy új információkat keressen benned ahhoz, hogy kitágított perspektívából szemléld önmagad, a körülötted zajló eseményeket. Ezáltal lehetőség nyílik a tudatalatti érzelmek és a tudatos gondolatok „összehangolására”, a merev gondolati minták és az érzelmi elakadások megváltoztatására, a megszokott keretekből való kilépésre.

Ebben a helyzetben könnyebben azonosítod a számodra feszültséget okozó érzelmeidet, gondolataidat és könnyedén tudsz rajtuk változtatni is. Ez az egyedi kapcsolódás teszi lehetővé, hogy a váratlan felismerések mögött megismerd a valóságot. A prémium eszközök használatával harmadára csökken a coaching folyamat.

Points Of You® coaching kártyái arra ösztönöznek, hogy tanulj és fejlődj az önismeret és a szakmai élet területén. Ez egy olyan játék, amit remekül lehet egyénileg és csoportosan, bármely életkorban, bárhol, bármikor, bármilyen közönséggel játszani.

Szervezeten belül dolgozó Coach-ok, Trénerek továbbképzésére az egyik legjobb alternatíva a Points of You® Akadémia képzéseinek elvégzése.!

A következő Hello Points – Felfedező alapképzés  2020.02.09.-én lesz Budapesen, a Vista Verde Oktató Központban.

Bővebb információkért keress bizalommal: https://www.pellicanojudit.com/hu/points_of_you/points-of-you-akademia-hello-points-alapkepzes

AKTUÁLIS

A coaching, mint szervezeti kultúra

A coach szemlélet helyének megtalálása a szervezet működésében egyre inkább elengedhetetlennek tűnik a sikeresség fenntartásához és növeléséhez. Emellett korábban arra is rámutattunk, hogy milyen eszközökkel

Bővebben »
Life coach szolgáltatás - szív

LIFE COACH KÉPZÉS

coaching szolgáltatás

COACHING SZOLGÁLTATÁSOK

life coach továbbképzés

COACH TOVÁBBKÉPZÉS

Kiemelt
Business ikon

BUSINESS COACH KÉPZÉS