vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Coach képzés online formában

A képzés díja: 390.000 Ft + 27% Áfa (Bruttó 495.300 Ft)

Early Bird kedvezményes díj 2024. szeptember 01-ig: 340.000 Ft +27% Áfa (Bruttó 431.800 Ft)

 

130 óra, 20 tananyag egység

 Az oktatás Online, élő, Zoom felületen, türténik, keddi napokon 13:00 – 16:00 között, 2 x 1,5 óra / alkalom. Az online alkalmakon folyamatos kommunikációra lesz lehetőség.

Az online alkalmak dátumai

1.  alkalom:  2024. 09. 24., kedd

3. alkalom:  2024. 10. 01., kedd

5. alkalom:  2024. 10. 08., kedd

7.  alkalom:  2024. 10. 15., kedd

9.  alkalom:  2024. 10. 22., kedd

11. alkalom:  2024. 11. 05., kedd

13. alkalom: 2024. 11. 12., kedd

15. alkalom: 2024. 11. 19., kedd

17.  alkalom: 2024. 11. 26., kedd

19.  alkalom: 2024. 12. 03., kedd

E-tananyag, online szakmai könyvtár, Google Drive felületen – Csütörtökönként elérhető (videók, szakmai jegyzetek, tananyagok, tesztek, tanulmányok)

 

2. alkalom: 2024. 09. 26., csütörtök

4. alkalom: 2024. 10. 03., csütörtök

6. alkalom: 2024. 10. 10., csütörtök

8. alkalom: 2024. 10. 17., csütörtök

10. alkalom: 2024. 10. 24., csütörtök

12. alkalom: 2024. 11. 07., csütörtök

14. alkalom: 2024. 11. 14., csütörtök

16. alkalom: 2024. 11. 21., csütörtök

18. alkalom: 2024. 11. 28., csütörtök

20. alkalom: 2024. 12. 05., csütörtök

BEMUTATKOZÁS

Mi a Vista Verdénél abban hiszünk, hogy a tudás életeket formál át, és utat mutat a sikerhez. Így abban támogatjuk a képzéseinken résztvevőket, hogy ezen az úton sikeresen menjenek végig és elérjék céljaikat.

Mert hiszünk abban, hogy minden tudás fejleszthető. Ezért A Vista Verde Oktatási Központban arra törekszünk, hogy ügyfeleink, tanulási képességüket fejlesztve, olyan készségek birtokába kerülhessenek, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetnek el nem csak a magánéletük valamely területén, de munkájukban, vagy szakmai karrierjükben is.

De nem csak tudást adunk: élményt is. A megtapasztalás, a megismerés, a felfedezés örömét.

Ebben nagy segítségünkre vannak a Vista Verde oktatói, tréneri és szakmai team-je. Hiszen a képzések magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a szakmailag kiváló, tapasztalt oktatók megnyerésére, továbbá tudatosan törekszünk arra, hogy csak a szükséges előfeltételekkel és referenciákkal rendelkező trénerekkel működjünk együtt. Trénereink ezért a hazai coaching szakma elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői és az ICF nemzetközi coaching szervezet által minősített PCC és ACC Coach trénerek.

Kovács Zoltán, ügyvezető igazgató

OKTATÁSI PALETTÁNK

Vista Verde Szervezetfejlesztés

• Coach képzések »
• Mediátor képzés »
• Vezető fejlesztés »
• Továbbképzések »
• Vállalati diagnosztikai eszközök »
• Szervezetfejlesztés
• Személyes szolgáltatások – Coaching, Mediáció, Karrier tanácsadás »
• Pályázható képzések »
• Pénzügy, számlázás

Oktatás és tanulás – magas szinten

Kovács Zoltán - Vista Verde

Kovács Zoltán

Ügyvezető Igazgató
+36 70 321 18 69
zkovacs@vistaverde.hu

A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek személyesen is a képzések iránt érdeklődőkkel.
Beszélgessek velük többek között arról, hogy a kiválasztandó képzés mit nyújt, megfelel-e az elvárásaiknak, illetve válaszoljak minden kérdésre, és megnyugtató módon eloszlassam esetleges kétségeiket.
Ezek az egyeztetések mindig nagyon jó érzéssel töltenek el, és igazi win-win helyzetet teremtenek. Hiszen jó az érdeklődőknek, mert nagyobb rálátásra tesznek szert az adott témában, és jó érzés nekem is, mert ezek az egyeztetések nagyrészt elköteleződéssel végződnek.

A saját szemszögemből nézve mind a coaching, a mediáció, a kommunikáció, és a tréner képzés izgalmas és interaktív témák. Szívesen megosztom az évek alatt megszerzett tudásom az érdeklődővel, legyen az mentorálás, tréning, vagy valamely szolgáltatásunk.Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

Zoliról kapásból egy Rubik-kocka jut eszembe. Tudom, ez elsőre érdekesen hangzik, de ugyanúgy, mint a Rubik-kockának, Zolinak is rengeteg oldala van. Minél jobban megismered, annál inkább tisztul a kép és rájössz, hogy sosem fogod tudni megszámolni az oldalakat, mert mindig meglep valamivel, mindig találsz valami újdonságot. Kicsit olyan, mint a mai kor polihisztora, és ebben a világban nem árt, ha minél gyakorlatiasabb valaki, pláne egy cég vezetőjeként. Legyen szó zenéről, informatikáról, sportokról, egyéb művészeti ágakról, kultúrákról, mindig tanulok tőle valamit, a szakmai háttérről nem is beszélve. Zoliról a bors jut eszembe, mint fűszer, azért mert van egy csípős, ironikus humora, amire szerencsére vevők vagyunk, és ami megfűszerezi a mindennapokat, az általánostól pont egy csipetnyivel emelkedettebb hangulatot okozva. A borshoz hasonlóan megteremti a csapat erejét. Rugalmas, nyitott gondolkodású, inspiráló, valamint tolerálja a „csipogásunkat”, amiről úgy veszem észre még élvezi is.

Hevesi Moni Vista Verde

Hevesi Mónika

Vállalati kommunikáció szakértő
+36 30 281 4856
monikahevesi@vistaverde.hu

Közgazdászként végeztem, de kommunikációval foglalkozom 17 éve. A „multik” világából érkeztem a Vistához, megtapasztalva annak szépségeit, nehézségeit. Itt a Vista Verdénél is sokat kommunikálok, többek közt veled is, amennyiben érdekel a Coaching világa, és szívesen részt vennél valamely Life, illetve Business Coach képzésünkön. Abban az esetben is hozzám fordulhatsz, ha HR-esként vezetői kompetencia fejlesztő tréninget keresel, esetleg Business Coachot szeretnél valamely vezető mellé, vagy csak szeretnéd felméri munkatársaid elégedettségét, elkötelezettségét.

Business Coachként a következő mondás jut eszembe:

„Minden sikeres Férfi mögött áll egy erős Nő”. Ennek analógiájára úgy gondolom: „Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is. Life Coachként az értő, őszinte figyelemben hiszek. Ezért is lettem Coach, mert hiszek abban, hogy ebben a rohanó világban az egyik legnagyobb kincs a figyelem.

Coachként én is ezt tartom a legnagyobb értéknek, illetve azt, hogy erre képesek vagyunk. A figyelem és a minőségi idő ajándék, és úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal az attitűddel, hogy szeretek adni!

Mónika az én szemszögemből: A „Hevesi Sisters” másik tagja. Szeretném kivételesen megelőzni, és elmondani, hogy nem, nem vagyunk a valóságban testvérek, bár az eltelt idő, és a közösen átélt élmények ennek az ellenkezőjéről tanúskodnak. Aki jártas a DISC-ben, annak elmondanám, hogy ő a „sárga” megtestesítője. Gyakorlatilag a Móniról adott személyleírás, egy az egyben megfeleltethető a sárga személyiségjegynek. De lássunk csak egy kis ízelítőt! Bizton állíthatom, hogy lelkesedése, fantáziavilága, huncutsága, jókedve, optimizmusa vetekszik a legelvetemültebb 10 évesével is. Szerencsére én, mit kisebb Hevesi, megtapasztalom gondoskodását, az önkéntes mentoring iránt való szenvedélyes elköteleződését, ami bevallom, nagyon jólesik. Aki durcizni, szomorkodni, panaszkodni netán unatkozni szeretne a jelenlétében, annak üzenem, hogy tegyen le erről, nem fog sikerülni, felesleges nagyobb energiákat beleölnie. Móniról a sáfrány jut az eszembe, mert megszínezi és ízesíti azt a receptúrát, ami az által lesz izgalmas és kiemelkedő, hogy minden „hozzávalója” kiváló a maga nemében!