📱 +36 70 321 18 69     📧 info@vistaverde.hu    
 •  
 •  
 •  
 • BEMUTATKOZÁS

  Mi a Vista Verdénél abban hiszünk, hogy a tudás életeket formál át, és utat mutat a sikerhez. Így abban támogatjuk a képzéseinken résztvevőket, hogy ezen az úton sikeresen menjenek végig és elérjék céljaikat.

  Mert hiszünk abban, hogy minden tudás fejleszthető. Ezért A Vista Verde Oktatási Központban arra törekszünk, hogy ügyfeleink, tanulási képességüket fejlesztve, olyan készségek birtokába kerülhessenek, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetnek el nem csak a magánéletük valamely területén, de munkájukban, vagy szakmai karrierjükben is.

  De nem csak tudást adunk: élményt is. A megtapasztalás, a megismerés, a felfedezés örömét.

  Ebben nagy segítségünkre vannak a Vista Verde oktatói, tréneri és szakmai team-je. Hiszen a képzések magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a szakmailag kiváló, tapasztalt oktatók megnyerésére, továbbá tudatosan törekszünk arra, hogy csak a szükséges előfeltételekkel és referenciákkal rendelkező trénerekkel működjünk együtt. Trénereink ezért a hazai coaching szakma elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői és az ICF nemzetközi coaching szervezet által minősített PCC és ACC Coach trénerek.

  Kovács Zoltán, ügyvezető igazgató

  OKTATÁSI PALETTÁNK

  • Coach képzések »
  • Mediátor képzés »
  • Vezető fejlesztés »
  • Továbbképzések »
  • Vállalati diagnosztikai eszközök »
  • Szervezetfejlesztés
  • Személyes szolgáltatások – Coaching, Mediáció, Karrier tanácsadás »
  • Pályázható képzések »
  • Pénzügy, számlázás

  Oktatás és tanulás – magas szinten

  Kovács Zoltán

  Ügyvezető Igazgató
  +36 70 321 18 69
  zkovacs@vistaverde.hu

  A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek személyesen is a képzések iránt érdeklődőkkel.
  Beszélgessek velük többek között arról, hogy a kiválasztandó képzés mit nyújt, megfelel-e az elvárásaiknak, illetve válaszoljak minden kérdésre, és megnyugtató módon eloszlassam esetleges kétségeiket.
  Ezek az egyeztetések mindig nagyon jó érzéssel töltenek el, és igazi win-win helyzetet teremtenek. Hiszen jó az érdeklődőknek, mert nagyobb rálátásra tesznek szert az adott témában, és jó érzés nekem is, mert ezek az egyeztetések nagyrészt elköteleződéssel végződnek.

  A saját szemszögemből nézve mind a coaching, a mediáció, a kommunikáció, és a tréner képzés izgalmas és interaktív témák. Szívesen megosztom az évek alatt megszerzett tudásom az érdeklődővel, legyen az mentorálás, tréning, vagy valamely szolgáltatásunk.Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

  Zoliról kapásból egy Rubik-kocka jut eszembe. Tudom, ez elsőre érdekesen hangzik, de ugyanúgy, mint a Rubik-kockának, Zolinak is rengeteg oldala van. Minél jobban megismered, annál inkább tisztul a kép és rájössz, hogy sosem fogod tudni megszámolni az oldalakat, mert mindig meglep valamivel, mindig találsz valami újdonságot. Kicsit olyan, mint a mai kor polihisztora, és ebben a világban nem árt, ha minél gyakorlatiasabb valaki, pláne egy cég vezetőjeként. Legyen szó zenéről, informatikáról, sportokról, egyéb művészeti ágakról, kultúrákról, mindig tanulok tőle valamit, a szakmai háttérről nem is beszélve. Zoliról a bors jut eszembe, mint fűszer, azért mert van egy csípős, ironikus humora, amire szerencsére vevők vagyunk, és ami megfűszerezi a mindennapokat, az általánostól pont egy csipetnyivel emelkedettebb hangulatot okozva. A borshoz hasonlóan megteremti a csapat erejét. Rugalmas, nyitott gondolkodású, inspiráló, valamint tolerálja a „csipogásunkat”, amiről úgy veszem észre még élvezi is.

  A Vista szemszögéből szűkszavúan: BackOffice vagyok.
  Bővebben: az élhető, élvezhető, környezettudatos irodánk és oktatási intézményünk üzemeltetésének motorja. Azon észrevétlen tevékenységek garmadája az én terepem, ami nem látványos (azaz természetes), ha rendben van, de nagyon szembetűnő (kiabáló), ha nincs minden a helyén.

  A saját szemszögemből nézve

  Csakúgy mint otthon, itteni családomnak is igyekszem  a lehető legjobb  „háttérországként” funkcionálni.  Szép és felelősségteljes státusz biztosítani, hogy mindenki igazán jól érezze magát a csapatban, és így a legjobb formáját hozza. Nagyszerű kihívás mindkét fronton  (otthon és itthon) áttetsző módon jelen lenni. Ami a Vista Verde orientáltságát illeti, szívügyem,  hogy a programjainkon résztvevők  az egyéni fejlődésükkel egyre jobban megértsék magukat és így kompetenciáikat saját és mások sikerének szolgálatába tudják állítani

  Egy, Hevesi Mónikától lopott, hasonlattal élve, ugyanúgy, ahogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, úgy a mi csapatunk mögött is áll egy, Schunck Móni személyében. Nem szeretnék drámai lenni, de olyan számunkra a jelenléte, mint a só. Ha nem lenne, nem tudnánk ilyen jót főzni. Azt, hogy ennyire egységesen működünk, az teszi lehetővé, hogy kiváló emlékezetével, alapos odafigyelésével, rendszerező attitűdjével egyben tart minket, és hihetetlen precizitásának köszönhetik a képzések zökkenőmentességüket. Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy mindannyian más és más személyiségek vagyunk, nagyon sokban hozzájárul ahhoz, hogy ilyen dinamizmussal, lelkesedéssel és jó hangulattal teljenek a napjaink. Ha őszinte és reális akarok lenni, ehhez nagyon kell Móni, és az ő alapossága, támogatása és szeretete. Mindemellett nagyon jószívű, elfogadó és kicsit olyan számunkra, mintha a belső coachunk is lenne, akinek türelme és odafigyelése sokat segít abban, hogy könnyedén tovább gördüljünk az akadályokon.

  Schunck Mónika

  Irodavezető
  +36 70 321 18 69
  mschunck@vistaverde.hu

  Hevesi Lia

  Munka – és szervezetpszichológus
  +36 20 330 71 75
  liahevesi@vistaverde.hu

  A Vista szemszögéből a mediáció képzésért, a szervezetfejlesztésért és a vezetői képzésekért felelős „díszpinty” és egy izgága szervezet- és munkapszichológus vagyok.

  A saját szemszögemből nézve junior trénerként érkeztem, izgalmas tapasztalatokkal a hátam mögött.

  Azóta sem állt meg velem a világ, mert együtt, egy erős csapatként építjük a Vista „fellegvárát”, amiben gazdag tudásvilág, emberi értékek, színes személyiségek, soha nem lankadó dinamizmus, kiváló trénerek, ötletek tengere, izgalmas programok/képzések és nem utolsó sorban igazi barátok laknak.

  Lia az én szemszögemből:

  Ismertek olyan pszichológust, aki mellesleg egy nagyon tehetséges jazz énekesnő is? Mi igen, ő Hevesi Lia, aki mindemellett egy tipikus Y generációs kolléga, a „work hard, play hard” generációja, a maga szépségével és bájával.

  Szeretjük, ahogy hiperaktivitásával kitűnik a kollégák közül, irigylésre méltó, ahogy óriási lelkesedéssel, lendülettel pörög nap mint nap a feladatain, és tiszteletre méltó az a lexikális tudása, amelyet szervezet- és munkapszichológusként képvisel. 5 év múlva Liát ezek alapján az egyik legsikeresebb és legtapasztaltabb vállalati trénerként látom magam előtt.

  Természetesen elnézzük neki, hogy néha szétszórt, és azt is tudjuk, hogy nem igazán szereti az erősen szabályozott munkakörnyezetet, de szerencséjére itt a Vista Verde-nél nem is kell, hogy ezt megtapasztalja. Fűszeres hasonlattal élve, Liát egy nagyon értékes kurkumához tudnám hasonlítani, melyből elég egy aprócska darabka és rögtön megízesíti és megszínesíti a teljes ételt. Emellett egyedi, különleges és pótolhatatlan, és megismételhetetlen!

  /Hevesi Mónika/

  Közgazdászként végeztem, de kommunikációval foglalkozom 17 éve. A „multik” világából érkeztem a Vistához, megtapasztalva annak szépségeit, nehézségeit. Itt a Vista Verdénél is sokat kommunikálok, többek közt veled is, amennyiben érdekel a Coaching világa, és szívesen részt vennél valamely Life, illetve Business Coach képzésünkön. Abban az esetben is hozzám fordulhatsz, ha HR-esként vezetői kompetencia fejlesztő tréninget keresel, esetleg Business Coachot szeretnél valamely vezető mellé, vagy csak szeretnéd felméri munkatársaid elégedettségét, elkötelezettségét.

  Business Coachként a következő mondás jut eszembe:

  „Minden sikeres Férfi mögött áll egy erős Nő”. Ennek analógiájára úgy gondolom: „Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is. Life Coachként az értő, őszinte figyelemben hiszek. Ezért is lettem Coach, mert hiszek abban, hogy ebben a rohanó világban az egyik legnagyobb kincs a figyelem.

  Coachként én is ezt tartom a legnagyobb értéknek, illetve azt, hogy erre képesek vagyunk. A figyelem és a minőségi idő ajándék, és úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal az attitűddel, hogy szeretek adni!

  Mónika az én szemszögemből: A „Hevesi Sisters” másik tagja. Szeretném kivételesen megelőzni, és elmondani, hogy nem, nem vagyunk a valóságban testvérek, bár az eltelt idő, és a közösen átélt élmények ennek az ellenkezőjéről tanúskodnak. Aki jártas a DISC-ben, annak elmondanám, hogy ő a „sárga” megtestesítője. Gyakorlatilag a Móniról adott személyleírás, egy az egyben megfeleltethető a sárga személyiségjegynek. De lássunk csak egy kis ízelítőt! Bizton állíthatom, hogy lelkesedése, fantáziavilága, huncutsága, jókedve, optimizmusa vetekszik a legelvetemültebb 10 évesével is. Szerencsére én, mit kisebb Hevesi, megtapasztalom gondoskodását, az önkéntes mentoring iránt való szenvedélyes elköteleződését, ami bevallom, nagyon jólesik. Aki durcizni, szomorkodni, panaszkodni netán unatkozni szeretne a jelenlétében, annak üzenem, hogy tegyen le erről, nem fog sikerülni, felesleges nagyobb energiákat beleölnie. Móniról a sáfrány jut az eszembe, mert megszínezi és ízesíti azt a receptúrát, ami az által lesz izgalmas és kiemelkedő, hogy minden „hozzávalója” kiváló a maga nemében!

  Hevesi Mónika

  Vállalati kommunikáció szakértő
  +36302814856
  monikahevesi@vistaverde.hu
  Vista Verde logólogo
  Engedélyezett felnőttképzési
  nyilvántartásba vételi szám:
  E-000378/2014

  NAIH reg.szám:
  NAIH-94040/2016 és
  NAIH-94041/2016

  Adatkezelési és adatvédelmi
  tájékoztató

  🌎 1085 Budapest,
  József krt. 37-39., IV. em.

  📧 info@vistaverde.hu

  📱 +36 70 321 18 69

  Kérdésed van? Érdeklődnél képzésünkről? Írj nekünk, és mi segítünk!