vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Szervezetfejlesztő konzultáció

Vajon naprakész vagy a különböző szervezetfejlesztési trendek tekintetében?

Válassz szervezetfejlesztő tanácsadói moduljaink közül, hogy egy 60 perces konzultáció során megismerd a piaci helyzetet, és szervezetre szabott tanácsokat kaphass.

PIACI TRENDEK | SZERVEZETRE SZABOTT TANÁCSADÁS | AKCIÓTERV KÉSZÍTÉSE

A kiemelkedő szervezetek ismérve, hogy folyamatosan detektálják belső folyamataik működését, s a legújabb piaci trendeket is nyomon követik .

Egy jól működő szervezet alapvető szükséglete, hogy tisztában legyen saját működésével, erősségeivel, nehézségeivel, s fejlődési lehetőségeivel. Ehhez szükség van a megfelelő diagnosztikai eszközökre, valamint a szervezetfejlesztő trendek kellő ismeretére is. Ez utóbbi abban támogatja a szervezeteket, hogy új utakat nyisson meg a fejlődés terén, s abban segít a vezetőknek, hogy azokra a témákra fókuszálhassanak, melyek az adott időszakban a piacot megmozgatják. Kiváló szakértőink abban támogatják ügyfeleinket ezen 60 perces konzultáció keretei között, hogy olyan új perspektívákat mutassanak bizonyos kihívások vagy elakadások áthidalására, melyekre az ügyfelünk a stressz okozta beszűkült tudatállapotban nem gondol. Tapasztalatunk szerint az alábbi tünetek jelzik leggyakrabban a szervezeti változások szükségességét:

 •     Fluktuáció
 •     Elégedettség csökkenése
 •     Teljesítmény csökkenése
 •     Stresszes munkakörnyezet
 •     Új munkavállalók beilleszkedési nehézsége
 •     Otthoni munkavégzés nehézségei
 •     Motivációvesztés
 •     Megfelelő visszajelzés hiánya
 •         Kommunikációs nehézségek
Amennyiben a fent felsorolt nehézségek valamelyikét tapasztalod a szervezeteden belül, abban az esetben biztosak vagyunk benne, hogy az alábbi 6 konzultációs modul közül valamelyik a hasznodra válhat. A megfelelő konzultációs modul kiválasztásához vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található űrlap kitöltésével.

Választható szervezetfejlesztő konzultációs modulok:

Válassz az alábbi modulok közül, hogy a szervezeteteket leginkább érintő kérdésekre kaphass választ!

Hálózatelemzés

Tisztában vagy azzal, hogy kik a szervezetednél a véleményvezérek, az informális vezetők, a mentorok, a kiemelt szakértők, vagy éppen a legfőbb kulcsemberek? A valós változásokhoz valós adatokra van szükség, melyek megszerzéséhez tökéletes választás a szociometria, avagy a hálózatelemzés eszköze.

Teljesítményértékelési rendszer (TÉR)

Egy TÉR elsődleges feladata az általános értékelés és visszajelzés adás, mely egy megfelelő rendszer esetében nagyban növeli teljesítményt.
Ezen túl azonban fontos céljai a fejlesztési tervezés, bónuszok kiosztása, a vállalati célok lebontása egyéni célokra, valamint a karriermenedzsment is.
Vajon nálatok a lehető leghatékonyabban működik a teljesítményértékelés?

Home Office

A home office a válságtól függetlenül is egyre népszerűbb munkavégzési formává válik. A jelenlegi rendkívüli intézkedések azonban kiemelten fontossá tették, hogy elérjük az otthoni munkavégzés legproduktívabb formáját.
Az otthoni munkavégzés ma már az egyik legkedveltebb juttatás a munkavállalók körében, s megfelelő keretek között kifejezetten jó hatása van a munkavállalói produktivitásra.
Tanácsadásunk során megtudhatod, hogy hogyan lehetne produktívabb a home office a szervezeteteknél.

Munkahelyi elégedettség

“Ahhoz, hogy szinte mindent megtudj szervezeted általános teljesítményéről, csak három mérhető mutatóra van szükséged: a dolgozói elégedettségre, a vevő elégedettségre és a cash flowra… Egyértelmű, hogy nincs olyan cég, se kicsi, se nagy, amely hosszútávon nyerhetne olyan motivált alkalmazottak nélkül, akik hisznek a küldetésben és tudják, hogyan érjék el azt.”

 

(Jack Welch)

 Vajon ismeritek munkavállalóitok elégedettségének a kulcsát?  

Mentorprogram

Egy mentorprogram bevezetésének számos célja lehet, mint például az onboarding vagy a karrier-menedzsment támogatása. Ahhoz, hogy egy ilyen rendszer jól működjön, sok előkészületre, mély ismeretekre, oktatásra, s megfelelő stratégiára van szükség. Ismerd meg tanácsadásunk során a mentorprogram bevezetésének fő lépéseit, s eszközeit!

Burnout faktor mérés

Annak érdekében, hogy idejében elcsípjük, ha a kiégés szele megérinti a dolgozókat, érdemes a káros folyamat kialakulását egy felméréssel megelőzni, s erre építve preventív lépéseket tenni, illetve a kiégéshez közeli munkatársakat azonosítani és támogatni.

A megfelelő stresszmenedzsment  segítséget nyújt a munkahelyi stressz és a kiégés káros hatásaival szemben.

Vajon hányan állnak szervezeteteknél a kiégés szélén?

Jelentkezz szervezetfejlesztő konzultációnkra, hogy szervezetre szabott támogatást kaphass felkészült szakértői teamünktől!

A konzultáció hossza: 60 perc 


A konzultáció díja: 10.000 Ft + Áfa

A konzultációt egy díjmentes telefonos egyeztetés előzi meg, mely során szakértőnk megismeri a szervezetednél fennálló kihívásokat, s felméri az igényeidet, ami alapján közösen eldöntitek, hogy mely konzultációs modul lesz jelenleg a leghasznosabb számodra.


Egy 60 perces konzultáció során téma függően 1 vagy 2 modult lehet átbeszélni.

A megrendelés menete

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Egyeztessetek közösen időpontot

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
 2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
 3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, majd közösen eldöntitek, hogy mely konzultációs modul felel meg leginkább a szervezeti igényeknek, s ezt követően egyeztettek időpontot. 

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.

  Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.