vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Felkészítés állásinterjúra

FELKÉSZÍTÉS ÁLLÁSINTERJÚRA

Egy telefonos előszűrés, vagy egy állásinterjú során meglehetősen rövid idő alatt kell a legjobb formánkat hozva olyan jó benyomást nyújtanunk, hogy aztán ez alapján felvegyenek az áhított pozícióra, vagy továbbjuthassunk a kiválasztási folyamat következő körébe. A Vista Verde Oktatási Központban támogatjuk a tanácsadás résztvevőit abban, hogy felkészüljenek erre a kihívást jelentő feladatra, elméleti és gyakorlati tudásuk, valamint önismeretük növelése által. 


LEGÚJABB TRENDEK | INTERJÚ SZIMULÁCIÓ | ÖNÉLETRAJZ PRAKTIKÁK

A felkészítés az állásinterjúra szolgáltatásunk Neked való, amennyiben:

Állásinterjúra felkészítő csomagjaink

Bevezető - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha magabiztosan nézel a rád váró állásinterjúk felé, s a felkészültséged növelése érdekében szeretnél belátni az interjúztatás kulisszái mögé.

1 x 60 perc karrier tanácsadás 

25.000 Ft + Áfa / 60 perc

Smart - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha van már tapasztalatod állásinterjúk terén, de úgy gondolod, hogy többre vagy képes, mint amennyit a korábbiakban sikerült magadból megmutatnod rajtuk.

3 x 60 perc karrier tanácsadás 

22.500 Ft + Áfa / 60 perc

Expert - csomag

Ezt a csomagot Neked ajánljuk, ha az elmúlt időszakban nincs tapasztalatod az állásinterjúk világában, és úgy gondolod, hogy szeretnél maximálisan felkészülni, mielőtt belevágsz.

5 x 60 perc karrier tanácsadás 

20.000 Ft + Áfa / 60 perc

* A „Felkészítés állásinterjúra” megtartható személyes és online formában is

A megrendelés menete

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Válaszolunk felmerülő kérdéseidre

Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

Szakértői Team

A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 
Szervezetfejlesztőként belelátunk számos szervezet életébe, s így mindig naprakész információk állnak rendelkezésünkre a különböző HR folyamatok terén, mint például a kiválasztás vagy az onboarding.

Széleskörű eszköztár

Felkészítő trénereink szakirányú egyetetmi végzettségükön túl egytől egyig coachok és trénerek, mely felhalmozott tudás támogatja őket abban, hogy sokoldalú, és minél személyreszabottabb támogatást nyújthassanak ügyfeleinknek. 
Eszköztárunk személyreszabott használatát a különböző személyiségtipológiák ismerete támogatja, ami alapján kellő mértékű önismeretet, kompetenciafejlesztést és módszertani tudást adunk át ügyfeleinknek. 

Rendszerszemlélet

Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a karrierünk kihívásaira az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán a munka világára fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

Kiemelkedő ügyfélélmény

Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban és jó kezekben érzik magukat. 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre, valamint ellát a tanácsadással kapcsolatos bővebb információkkal.

ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTŐ MEGRENDELÉSE

    Egyetértek az adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal. (Ide kattintva olvashatod el.)