Vista Verde fekvő logó

Karrier coaching – továbbképzés

KARRIER COACHING
továbbképzés coachok számára

KARRIER COACHING TEMATIKÁJA

Amikor valakit már a kezdetekben karrier coaching vagy karrier tanácsadás témában keresnek fel, az helyenként más fajta működésmódot igényel, mint egy life vagy business coaching. A karrier elakadások magukkal vonzzák legtöbb esetben, hogy a coaching, a tanácsadás, s néhol az edukáció módszertanát is ötvözni kell.
A továbbképző nap során megivzsgáljuk, hogy optimálisan mikor használjuk a coach és mikor a tanácsadó eszköztárunkat, s átvesszük a karrier coaching valamint a life és business coaching fő különbségeit.  

Rengeteg coach eszköz lehet hatékony támogatója a coachnak egy karrier-elakadás témájában, így ezen a napon erre a témakörre optimalizált eszközöket ismertetünk meg a résztvevőkkel. 

Egy karrier tanácsadás során sok mindent determinál az ügyfél kora, így érdemes a coachnak tisztában lennie a generációs jellemzőkkel. A legtöbb esetben teljesen mást vár el a munkaerőpiactól vagy egy adott munkahelytől egy Z, Y vagy egy X generációs munkavállaló, s sokkal könnyebb megtalálni a számukra megfelelő karrier-utat, ha ismerjük ezeket az elvárásokat, s a különböző motivációs tényezőket.

A karrier coachingnak nem csupán az a célja, hogy az ügyfél megtalálja a számára megfelelő karrier-utat, hanem az is, hogy azon érvényesülni tudjon. Ehhez elengedhetetlen, hogy a karrier-útnak megfelelő személyes márkát alakítsatok ki, ami ezzel egy időben illeszkedik a coachee személyiségéhez is.

A coachnak gyakran fel kell vennie a „tanácsadó sapkáját”, hiszen egy önéletrajz, egy motivációs levél vagy egy állásinterjú sikere nagyon sok objektív tényezőtől is függ, mellyel a karrier coach tisztában van, azonban a coachee többnyire nem. Itt tehát felerősödik a coach edukációs szerepe.

A karrier coaching egyik leggyakoribb témája a saját vállalkozás indítása. Az egyén adottságain túl számos tényező van, ami meghatározza egy induló vállalkozás sikerét. A továbbképzés során bemutatunk 2 eszközt (SWOT és PEST analízis), melyek a megfelelően használva a vállalkozás indítás talpkövei lehetnek, majd ki is próbáljuk őket. 

A TOVÁBBKÉPZÉS ELŐFELTÉTELE

A továbbképzéshez nem szükséges előzetes tudás a Karrier coaching témájában, azonban feltételezzük, hogy a résztvevők ismerik a coaching módszertanát, tehát egy coach alapképzés elvégzése előfeltétele a részvtelnek. 

A TOVÁBBKÉPZÉS DÍJA

A karrier coaching online továbbképzés díja: 
25.000 Ft (+ 0% Áfa) 

A TOVÁBBKÉPZÉS IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

2022.03.03. csütörtök 9:00 – 16:30 (4 x 1,5 óra)

Vista Verde Oktatási Központ (1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.)

A JELENTKEZÉS MENETE

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Válaszolunk felmerülő kérdéseidre

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. Munkatársunk hamarosan keresni fog a megadott e-mail címen, ahol ellát a továbbképzéssel kapcsolatos bővebb információkkal, valamint válaszol a felmerülő kérdéseidre.

JELENTKEZÉS A TOVÁBBKÉPZÉSRE

    Egyetértek az adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal. (Ide kattintva olvashatod el.)