📱 +36 70 321 18 69     📧 info@vistaverde.hu    
 •  
 •  
 •  
 • SZOLGÁLTATÁSI PALETTÁNK

  KÉPZÉSEK

  SZERVEZETFEJLESZTÉS

  SZOLGÁLTATÁSOK

  BEMUTATKOZÁS

  Mi a Vista Verdénél abban hiszünk, hogy a tudás életeket formál át, és utat mutat a sikerhez. Így abban támogatjuk a képzéseinken résztvevőket, hogy ezen az úton sikeresen menjenek végig és elérjék céljaikat.

  Mert hiszünk abban, hogy minden tudás fejleszthető. Ezért A Vista Verde Oktatási Központban arra törekszünk, hogy ügyfeleink, tanulási képességüket fejlesztve, olyan készségek birtokába kerülhessenek, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetnek el nem csak a magánéletük valamely területén, de munkájukban, vagy szakmai karrierjükben is.

  De nem csak tudást adunk: élményt is. A megtapasztalás, a megismerés, a felfedezés örömét.

  Ebben nagy segítségünkre vannak a Vista Verde oktatói, tréneri és szakmai team-je. Hiszen a képzések magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a szakmailag kiváló, tapasztalt oktatók megnyerésére, továbbá tudatosan törekszünk arra, hogy csak a szükséges előfeltételekkel és referenciákkal rendelkező trénerekkel működjünk együtt. Trénereink ezért a hazai coaching szakma elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői és az ICF nemzetközi coaching szervezet által minősített PCC és ACC Coach trénerek.

  Kovács Zoltán, ügyvezető igazgató

  CSAPATUNK

  Dikker Vanda

  +36 30 420 8990

  dikkervanda@vistaverde.hu

  Pszichológusként a pozitív pszichológia szemléletében dolgozom, vagyis egészséges embereket támogatok abban, hogy jobbá tegyék életüket. Hiszek a Roger-i hármasban, vagyis abban, hogy az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és a hitelesség elengedhetetlen egy eredményes pszichológiai folyamathoz. 
  A pszichológiai tanácsadásról ide kattintva olvashatsz további információkat.

  A business coaching megoldásorientált módszertanának elsajátítása hatalmas mérföldkő volt szakmai életemben. Nem csupán coachként alkalmazom, hanem pszichológusként, és szervezetfejlesztési tanácsadóként is támogatja munkámat ez az eredményfókuszú szemléletmód.

  Coachként az alábbi témákban támogatom ügyfeleimet:

   • Pályaorientáció
   • Karrier coaching
   • Szervezeti / Munkahelyi problémák
   • Kiégés
   • Stresszkezelés, megküzdés, reziliencia
   • Motiválatlanság
   • Kommunikációs nehézségek
   • Konfliktuskezelés
   • Időgazdálkodás
   • Tanulás és munka közötti átmenet nehézségei
   • Munka és nyugdíj közötti átmenet nehézségei

  Trénerként többnyire hosszabb képzéseink pszichológiai vonatkozású napjaiba szoktam becsatlakozni (pl. reziliencia, kiégés), továbbá céges megbízásból különböző szervezetfejlesztési témákban (pl. motiváció, visszajelzés) tartok csoportos tréningeket.

  Büszke vagyok arra, hogy a Vista Verdénél nem sablon-tematikákkal dolgozunk, hanem minden egyes tréninget, tréningnapot a megrendelői és résztvevői igények szerint alakítunk ki a maximális elégedettség érdekében. 

  Munka- és szervezetpszichológusként rajongok a szervezeti kihívásokért, hiszen minden egyes szervezet, melynek életébe betekintést nyerünk egyedi és megismételhetetlen. Persze fel lehet fedezni mintákat, méret- és szakterületbeli sajátosságokat, melyek alapján kiválasztjuk a megfelelő diagnosztikai eszközöket, mégis az akcióterv és annak megvalósítása minden esetben cégspecifikus sajátosságokkal rendelkezik.

  Éppen ezért ez a munka mindig tele van újdonságokkal, így magába rejti az egész életen át való tanulás és fejlődés örömét.

  Munka- és szervezetpszichológus, valamint business coach lévén átlátom a szervezeti rendszer minden szintjét, így vezetőfejlesztőként a globális, szervezeti szintű problémáktól kezdve a csoportos nehézségeken át a személyes elakadásokig széleskörű eszköz- és tudástárat kínálok a hozzám forduló vezetők számára.

  Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

  Kiemelkedő ügyfélélmény

  Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban és jó kezekben érzik magukat. 

  Szakértői Team

  A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
  Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 
  Szervezetfejlesztőként belelátunk számos szervezet életébe, s így mindig naprakész információk állnak rendelkezésünkre a különböző HR folyamatok terén, mint például a kiválasztás vagy az onboarding.

  Széleskörű eszköztár

  Felkészítő trénereink szakirányú egyetetmi végzettségükön túl egytől egyig coachok és trénerek, mely felhalmozott tudás támogatja őket abban, hogy sokoldalú, és minél személyreszabottabb támogatást nyújthassanak ügyfeleinknek. 
  Eszköztárunk személyreszabott használatát a különböző személyiségtipológiák ismerete támogatja, ami alapján kellő mértékű önismeretet, kompetenciafejlesztést és módszertani tudást adunk át ügyfeleinknek. 

  Rendszerszemlélet

  Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a kihívásainkra az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán egy területre fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

  Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre.

  Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

   Vista Verde logó
   1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
   Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000378/2014
   NAIH reg.szám: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016