Vista Verde fekvő logó

SZOLGÁLTATÁSI PALETTÁNK

KÉPZÉSEK

SZERVEZETFEJLESZTÉS

SZOLGÁLTATÁSOK

BEMUTATKOZÁS

Mi a Vista Verdénél abban hiszünk, hogy a tudás életeket formál át, és utat mutat a sikerhez. Így abban támogatjuk a képzéseinken résztvevőket, hogy ezen az úton sikeresen menjenek végig és elérjék céljaikat.

Mert hiszünk abban, hogy minden tudás fejleszthető. Ezért A Vista Verde Oktatási Központban arra törekszünk, hogy ügyfeleink, tanulási képességüket fejlesztve, olyan készségek birtokába kerülhessenek, amelyek segítségével kiemelkedő eredményeket érhetnek el nem csak a magánéletük valamely területén, de munkájukban, vagy szakmai karrierjükben is.

De nem csak tudást adunk: élményt is. A megtapasztalás, a megismerés, a felfedezés örömét.

Ebben nagy segítségünkre vannak a Vista Verde oktatói, tréneri és szakmai team-je. Hiszen a képzések magas színvonalának biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a szakmailag kiváló, tapasztalt oktatók megnyerésére, továbbá tudatosan törekszünk arra, hogy csak a szükséges előfeltételekkel és referenciákkal rendelkező trénerekkel működjünk együtt. Trénereink ezért a hazai coaching szakma elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező képviselői és az ICF nemzetközi coaching szervezet által minősített PCC és ACC Coach trénerek.

Kovács Zoltán, ügyvezető igazgató

CSAPATUNK

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

+36 70 321 1869

zkovacs@vistaverde.hu

A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek személyesen is a képzések iránt érdeklődőkkel.
Beszélgessek velük többek között arról, hogy a kiválasztandó képzés mit nyújt, megfelel-e az elvárásaiknak, illetve válaszoljak minden kérdésre, és megnyugtató módon eloszlassam esetleges kétségeiket.

 

Felnőttképzőként, segítőként, az elmúlt években sok területeken volt szerencsém tapasztalatot szerezni, mindezt alkalmazottként és tulajdonosként is. Multinacionális és kisvállalati környezetben . Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, ebből az elmúlt 10 évben az önismeretem fejlesztésére fektettem nagy hangsúlyt.

A kommunikációs stílus javítása és az AVR alapú konfliktuskezelés területeken 8 éve fejlesztem magam, és a nálunk tanuló felnőtteket. Ezidő alatt, több száz coaching ülésen vettem részt, a következő területeken: Pénzügy, értékesítés, könnyűipar, FMCG, állami szektor, kereskedelem, olajipar, felsővezetői, alkalmazotti, és HR. Magánszemélyek a legkülönbözőbb témákkal keresnek fel minket, így az élethelyzetek számos területével foglalkoztam, dolgoztam klienseimmel.

Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, illetve ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

Segítőként, kedvenc területeim:

 • Önismeret, önbizalom növelése
 • Munka és magánélet egyensúlya
 • Elakadások feltárása
 • Személyes hatékonyság, tudatosság növelés
 • Konfliktuskezelés
 • Motiválás
 • Személyes márka – personal branding
 • Kiégés megelőzése és kezelése, Stresszkezelés
 • Időgazdálkodás, Delegálás
 • Mentálhigiénia
H. Mónika

Hevesi Mónika

+36 30 281 4856

monikahevesi@vistaverde.hu

A multinacionális cégek világából érkezve, 17 éve dolgozom a kommunikáció különböző területein. Ez idő alatt mind vezetőként, mind oktatóként, trénerként, az utóbbi időben pedig coach-ként is kipróbálhattam magam. Egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz eladástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

Coachként a következő mondás jut eszembe:

„Minden sikeres Férfi mögött áll egy erős Nő”. Ennek analógiájára úgy gondolom: „Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is. Life Coachként az értő, őszinte figyelemben hiszek. Ezért is lettem Coach, mert hiszek abban, hogy ebben a rohanó világban az egyik legnagyobb kincs a figyelem.

Coachként én is ezt tartom a legnagyobb értéknek, illetve azt, hogy erre képesek vagyunk. A figyelem és a minőségi idő ajándék, és úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal az attitűddel, hogy szeretek adni!

Egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz eladástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

Kedvenc témáim között szerepel az önismeret erősítése és a személyiségtipológia. Célom, hogy az általam tartott tréningeken a résztvevőket egy vidám, élményekkel teli tanulás folyamatában kísérjem, amelyben felfedezhetik önmagukat, megtalálhatják erősségeiket és saját, valamint vezetőként csapatuk motivációját, melynek hatására sikeresebbek lehetnek mind a munkájukban, mind pedig a magánéletükben egyaránt.

Dikker Vanda

+36 30 420 8990

dikkervanda@vistaverde.hu

Pszichológusként a pozitív pszichológia szemléletében dolgozom, vagyis egészséges embereket támogatok abban, hogy jobbá tegyék életüket. Hiszek a Roger-i hármasban, vagyis abban, hogy az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és a hitelesség elengedhetetlen egy eredményes pszichológiai folyamathoz. 
A pszichológiai tanácsadásról ide kattintva olvashatsz további információkat.

A business coaching megoldásorientált módszertanának elsajátítása hatalmas mérföldkő volt szakmai életemben. Nem csupán coachként alkalmazom, hanem pszichológusként, és szervezetfejlesztési tanácsadóként is támogatja munkámat ez az eredményfókuszú szemléletmód.

Coachként az alábbi témákban támogatom ügyfeleimet:

  • Pályaorientáció
  • Karrier coaching
  • Szervezeti / Munkahelyi problémák
  • Kiégés
  • Stresszkezelés, megküzdés, reziliencia
  • Motiválatlanság
  • Kommunikációs nehézségek
  • Konfliktuskezelés
  • Időgazdálkodás
  • Tanulás és munka közötti átmenet nehézségei
  • Munka és nyugdíj közötti átmenet nehézségei

Trénerként többnyire hosszabb képzéseink pszichológiai vonatkozású napjaiba szoktam becsatlakozni (pl. reziliencia, kiégés), továbbá céges megbízásból különböző szervezetfejlesztési témákban (pl. motiváció, visszajelzés) tartok csoportos tréningeket.

Büszke vagyok arra, hogy a Vista Verdénél nem sablon-tematikákkal dolgozunk, hanem minden egyes tréninget, tréningnapot a megrendelői és résztvevői igények szerint alakítunk ki a maximális elégedettség érdekében. 

Munka- és szervezetpszichológusként rajongok a szervezeti kihívásokért, hiszen minden egyes szervezet, melynek életébe betekintést nyerünk egyedi és megismételhetetlen. Persze fel lehet fedezni mintákat, méret- és szakterületbeli sajátosságokat, melyek alapján kiválasztjuk a megfelelő diagnosztikai eszközöket, mégis az akcióterv és annak megvalósítása minden esetben cégspecifikus sajátosságokkal rendelkezik.

Éppen ezért ez a munka mindig tele van újdonságokkal, így magába rejti az egész életen át való tanulás és fejlődés örömét.

Munka- és szervezetpszichológus, valamint business coach lévén átlátom a szervezeti rendszer minden szintjét, így vezetőfejlesztőként a globális, szervezeti szintű problémáktól kezdve a csoportos nehézségeken át a személyes elakadásokig széleskörű eszköz- és tudástárat kínálok a hozzám forduló vezetők számára.

Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

Kiemelkedő ügyfélélmény

Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban és jó kezekben érzik magukat. 

Szakértői Team

A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 
Szervezetfejlesztőként belelátunk számos szervezet életébe, s így mindig naprakész információk állnak rendelkezésünkre a különböző HR folyamatok terén, mint például a kiválasztás vagy az onboarding.

Széleskörű eszköztár

Felkészítő trénereink szakirányú egyetetmi végzettségükön túl egytől egyig coachok és trénerek, mely felhalmozott tudás támogatja őket abban, hogy sokoldalú, és minél személyreszabottabb támogatást nyújthassanak ügyfeleinknek. 
Eszköztárunk személyreszabott használatát a különböző személyiségtipológiák ismerete támogatja, ami alapján kellő mértékű önismeretet, kompetenciafejlesztést és módszertani tudást adunk át ügyfeleinknek. 

Rendszerszemlélet

Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a kihívásainkra az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán egy területre fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
 2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
 3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Coach képzés