INDULÓ CSALÁDI, VÁLÁSÜGYI MEDIÁCIÓ TOVÁBBKÉPZÉSÜNK

Családi, válásügyi mediáció továbbképzés

Hamarosan

Helyszín: Vista Verde Oktatási Központ, 1085 Budapest, József krt. 37-39. 4. em. 28. (51-es kapucsengő)

A CSALÁDI, VÁLÁSÜGYI MEDIÁCIÓ TOVÁBBKÉPZÉSRŐL

Hogyan lehet lebontani a falakat, amelyeket közös munkával épített az idő és a közben felmerülő konfliktusok? Erre a kérdésre ad választ CSALÁDI, VÁLÁSÜGYI mediáció továbbképzésünk. A részvételért az izgalmas – és gyakorlatban is használható – tudás mellett igazolást, és 10 kreditpontot adunk.

A továbbképzés lehetőséget ad a sok gyakorlásra, és az új tudás elmélyítésére. Mivel csoportos feldolgozásról beszélünk, szimuláció is „kerül a terítékre”, sokat tanulhatsz a résztvevők eddigi tapasztalataiból is. A tudásmegosztás és a közös feldolgozás gyakorlati haszna az, hogy az ismeretek jobban és hosszabb távon beépülnek, és így támogatják a mindennapi alkalmazhatóságot. A szakmai visszajelzések magabiztosságot kölcsönöznek a munkavégzéshez.

Ha van eszközünk, miért ne használnánk?

Tematika:

  • Mediáció elméleti összehangolás
  • Transzformatív Mediáció – Kommunikáció – téma sorrend
  • Előkészítő beszélgetés – páros gyakorlat
  • Szimulációs esetgyakorlat:
    1. Válási mediáció – szimuláció + a megállapodás átbeszélése
    2. Kamasz mediáció (csoportlétszámtól függően co-mediáció lehetősége)

A közvetítői szakmai képzésről és továbbképzésről szóló 63/2009.(XII. 17.) IRM rendelet kötelező továbbképzést ír elő mindazok számára, akik a (korábban az IRM által létrehozott) Közvetítői Névjegyzéken közvetítőként szerepelnek.

A közvetítői tevékenység megfelelő szakmai színvonalának biztosítása érdekében – a megszerzett ismeretek és készségek folyamatos szinten tartása, fejlesztése céljából – a természetes személyt továbbképzésben történő részvételi kötelezettség terheli. A továbbképzési kötelezettség továbbképzési kreditpontok megszerzésével teljesíthető. A továbbképzésre kötelezettnek a miniszteri rendeletben meghatározott, a továbbképzési kötelezettség teljesítéseként elismert képzések valamelyikén kell részt vennie, és annak elvégezését a miniszter részére igazolnia.

A mediációs tematikus kurzuson való részvételt azoknak ajánljuk, akik már részt vettek egy minimum 60 órás engedélyezett mediátor alapképzésen, és szeretnék a mediáció specifikus szempontjait megismerni, annak gyakorlatát elsajátítani.

IGAZOLÁS. A kurzus igazolásának feltétele a hatékony, együttműködő részvétel a teljes programon.

Időpont: A csoportos programok kezdési időpontja a jelentkezések számától függ. Minimum létszám (7 fő) esetén indulnak, a kurzusok általában szombati napokon kerülnek megtartásra.
A programok általában egy naposak, kb. 9:00-18:00-ig tart.

Helyszín: Vista Verde Oktatási Központ iroda, 1085 Budapest, József Krt. 37-39. 4. em. 28. (a helyszín a résztvevők számának függvényében változhat).

25 000.– Ft / nap (áfamentes)

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

AKTUÁLIS

Agilis projektmenedzsment

Rengeteg statisztika bizonyítja, hogy az agilis módszertan képes megnövelni egyes vállalatok teljesítményét akár 40-50%-al. De vajon ez hogyan lehetséges? Az agilitás fő húzóereje az innováció,

Bővebben »

Nyári könyvajánló

“Az olvasással tudást halmozunk fel az agyunkban, de sajátunkká az csak a gondolkodás révén válik.”John Locke A hat gondolkodó kalap – Edward de Bono “Edward de Bono

Bővebben »

A munkahelyi kiégés jelei

          A legtöbb munkavállalóval előfordul, hogy néha napján fáradt, nincs kedve dolgozni, akár unja, amit csinál, na de mi van abban az esetben, ha minden

Bővebben »