vistaverde.hu
Vista Verde fekvő logó

Pszichológiai tanácsadás

PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Pozitív pszichológiai elveket vallva hiszünk abban, hogy az ami jó, mindig lehet még jobb, s abban is, hogy mindenki rendelkezik az előtte álló kihívások leküzdésére szolgáló erőforrásokkal, még akkor is, ha ő maga ezt az adott pillanatban nem így látja. Amennyiben szeretnéd önismeretedet mélyíteni, s ezáltal fejlődni, vagy kihívás elé állított az élet, jelentkezz pszichológiai tanácsadásunkra, ahol támogatunk Téged a kitűzött céljaid elérésében, és a magasabb pszichés jóllét elérésében.


EMPÁTIA | FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁS | HITELESSÉG

MI AZ A PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS?

A pszichológiai tanácsadás fókuszában az egyén egész élettartamára jellemző erősségek és adaptív stratégiák fejlődési perspektívái vannak. A döntés, a változtatni tudás, a problémákkal való megküzdés, a kompetens, önálló pálya- vagy életalakítás a tanácsadás célja. 

A tanácsadás fő területe a pszichológiailag alapvetően egészséges személyek támogatása fejlődési és szituációs problémáik
megoldásában. 
A pszichológiai tanácsadás a pszichoterápiával szemben „korlátozott célokat követ”, emberi problémák meghatározott területén, adott élethelyzeti elakadásokon igyekszik segíteni. 

 

A PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS TÉMÁI LEHETNEK:

TANÁCSADÓI ELVEINK

Empátia

Szakértőnk a pszichológiai tanácsadás folyamán igyekszik maximálisan átérezni ügyfele érzelmeit, hogy ezáltal könnyebben meg tudjon nyílni, valamint azért, hogy tanácsadónk megtalálja ügyfele számára a megfelelő segítséget. Mindezt úgy teszi, hogy ne vonódjon túlságosan be érzelmileg, s ezáltal objektív külső szemlélőként, s egy megbízható támogatóként lehessen ügyfele életének a része.

Feltétel nélküli elfogadás

Hisszük, hogy minden ember alapvetően jó, akkor is, ha jelenleg nem minden cselekedete ezt támasztja alá. Pszichológusunk teljes elfogadással fordul ügyfeleihez, nem ítélkezik, nem utasítja helyre őket. Ehelyett támogatja őket akkor is, ha épp egyedi, vagy éppen meghökkentő helyzettel találja magát szemben, annak érdekében hogy az ügyfél szükségleteinek legmegfelelőbb segítséget nyújthassa.

Hitelesség

Pszichológusunk vállalja, hogy az ülések folyamán a szakértői hitelességet nyújtó megfelelő felkészültségén túl érzelmileg is hiteles marad azáltal, hogy nem játszik szerepet, nem marad távolságtartó. Azt mutatja az ügyefele irányába, amit valóban gondol, s amit érez, ezáltal az ügyfél megbízhat pszichológusában, hiszen nem kell attól tartania, hogy mit gondol, s nem kell újabb elvárásoknak megfelelnie.

A pszichológiai tanácsadás díja: bruttó 10.000 Ft / alkalom (60 perc)

* Az ülések megtarthatók személyes vagy online formában is

A jelentkezés menete

1) Töltsd ki az űrlapot

2) Várd meg a kollégánk megkeresését

3) Válaszolunk felmerülő kérdéseidre

Miért a Vista Verde Oktatási Központot válaszd?

Szakértői Team

A Vista Verde Oktatási Központ fejlesztői csapatban dolgoznak, ami által sokkal szélesebb perspektívát tudnak ügyfeleik elé tárni. 
Tanácsadóink minden ügyfeleink által hozott elakadás vagy kihívás esetén a teljes csapatunk szakértelmét felhasználva képesek formabontó megoldásokkal támogatni ügyfeleinket. 

Kiemelkedő ügyfélélmény

Oktatási Központunkban kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélélmény magas színvonalának fenntartására. Hisszük, hogy a hosszútávú eredmények eléréséhez olyan komplex szolgáltatást kell nyújtanunk, ahol az ügyfeleink az első kapcsolatfelvételtől kezdve az utánkövetés utolsó pillanatáig azt tapasztalják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk, és a teljes folyamat során biztonságban, és jó kezekben érzik magukat. 

Rendszerszemlélet

Szakembereink tisztában vannak azzal, hogy a kihívásainkra az életünk különböző területei óriási hatással vannak. Épp ezért módszertanunk nem csupán egy területre fókuszál, hanem minden olyan tényezőre, mely hatással lehet ügyfeleink céljainak teljesülésére. 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

  1. Az űrlap kitöltése és a KÜLDÉS gomb megnyomása után  megjelenik egy sikeres küldés felirat.
  2. Ezzel párhuzamosan küldünk egy visszaigazoló e-mailt is az itt megadott e-mail címedre.
  3. 72 órán belül munkatársunk az itt megadott telefonszámon keresni fog, s válaszol a felmerülő kérdéseidre, valamint ellát a tanácsadással kapcsolatos bővebb információkkal.

JELENTKEZÉS PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁSRA

    Egyetértek az adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal. (Ide kattintva olvashatod el.)