Változásmenedzsment tréning

Változásmenedzsment tréning

Változásmenedzsment tréning

Változásmenedzsment

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy van, aki könnyebben, sikeresebben  éli meg egy változás folyamatát, és van, aki lassabban, nehezebben mozdul,  mozdítható. Ha nagyon egyszerűen szeretném megfogalmazni a VÁLTOZÁS végső soron nem más, mint alkalmazkodás, de vajon mennyiben meghatározóak a külső körülmények és mi az, ami rajtunk múlik? Az talán nem meglepő, hogy egy változás sikere sokkal inkább az „önerőnk” mozgósításán múlik és nem a körülményeken. Tudatosan képesek vagyunk megváltoztatni a viselkedésünket, gondolkodásunkat, sőt, az érzésvilágunkat – és ez nagyon jó hír, mert akkor tanulható, fejleszthető.

Kevésbé ismert viszont az, hogy bár személyiségünktől függően különböző módon járjuk be, éljük meg a változás folyamatát, de mindannyian ugyanolyan utat teszünk meg, melynek jól leírható állomásai vannak. Egyik szakasz sem kevésbé fontos, mint a másik, átugorni vagy megkerülni nem lehet őket – ezért mielőtt bármilyen változtatásba kezdenénk, tudnunk kell(ene), pontosan melyik szakaszban is tartunk az adott problémát tekintve.

Ez a képzés, együttgondolkodás, egyszerre segíti a résztvevőket előrébb jutni az önismeret területén, miközben megismerteti, tudatossá teszi számukra a változás folyamatát, hogy ennek a jövőben ne csak elszenvedői, hanem aktív formálói is legyenek.

Kinek javasolt a változásmenedzsment tréning?

Annak, aki tagadja a változás szükségességét, annak, aki ellenáll, annak, aki elfogadja és annak is, aki elkötelezettje. Egyszóval mindenkinek, aki lemondóan nem éri be annyival, hogy „úgysem lesz jobb”, hanem tudatosan törekszik arra, hogy önmagának és a környezetének is jobb legyen. Elhiszi, hogy a változás nem a szükséges rossz, hanem maga a fejlődés, a folyamatos tanulás kikerülhetetlen útja.

Ízelítő a Változásmenedzsment tréning tematikájából:

 • a Változás típusai
 • a kiváltó tényezők
 • a folyamat négy meghatározó szakasza
 • milyen a jó Cél
 • a siker ismérvei
 • attól, hogy sikeres, még nem biztos, hogy hatékony
 • a Változás „relativitás elmélete” V=E*J*L
 • kezdd el… kezdd újra… végezd gyakrabban… ritkábban… fejezd be…

A változásmenedzsment tréning várható eredményei:

 • A tréning hozzásegíti a résztvevőt, hogy felismerje a változás nem a szükséges rossz, hanem maga a fejlődés, a folyamatos tanulás kikerülhetetlen útja.
 • A résztvevőket segíti az önismeret területén előrébb jutni, miközben megismerteti, tudatossá teszi számukra a változás folyamatát.
 • A résztvevők a jövőben a változás során nem csak elszenvedői, hanem aktív formálói legyenek

A változásmenedzsment tréning időtartama:

1 nap, 9:00-17:00.

Minimum létszám esetén indul.

A változásmenedzsment tréning ára:

25.000 Ft + ÁFA / fő. A tréning költsége tartalmazza a tréningen résztvevő tréner tiszteletdíját és a jegyzet anyagát.

A változásmenedzsment tréning elismerése:

A résztvevőknek a program sikeres elvégzését követően IGAZOLÁST állítunk ki,mely kiadásának feltétele az aktív, hatékony, együttműködő részvétel.

 

VÁLTOZÁSKEZELÉS TRÉNING, 1 nap

Minimum létszám esetén indul. Kérésre kihelyezett céges tréningként is megszervezzük.

 

További információ:
Kovács Zoltán, tel: +36 70 321 18 69, e-mail: info@vistaverde.hu

Oktató: